Neler Yeni

Sistemi Satıp Motor Almak

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
922
İsim
Efe
Araba alacağım deseniz satın derdim. Altın elbiseli adam öldü, beraber csgo oynadığımız bir kardeşimiz u dönüşünün yasak olduğu yolda u dönüşü yapan arabayla çarpıştı belden aşağısı felç kaldı. Türkiye'de araba sürmek bile riskli. Motor sürenlere şans diliyorum.
12 bin liraya kask aldım diye hava atan bi arkadaşın kaskının üstünden hafriyat kamyonu geçmişti.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
daha bugün gündemde vardı (https://streamable.com/dg77nc) düzgün kullansan bile trafik canavarları çok tehlikeli
Bayan olunca ne oluyormuş? Öldükten sonra o BAYAN ne yapacak?
Dostum rica ediyorum böyle şeyleri bana atma. Forum ortamında çok ağır küfür edebilirim. Forum halkı böyle bilmez beni.
Yemin ediyorum şu ülkenin her şeyinden nefret ediyorum. Sevdiğim hiçbir şeyi yok. Sadece nefret ediyorum. Saf nefret..

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Emre
Sayfa senin miydi yıllar önce engelmistin saçma sapan reklamlar var diye helal et

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
hocam bu aralar benim insta sayfası (9eyik) güzel para getirmiyor reklam piyasası kötü biraz motor da almak istiyorum beklemeden bir an önce bilmiyom valla ya kafam karışık
hocam baktımda baya bi reklam almışsınız Allah bereketini arttırsında şeyi soracam iletişim başkanlığı ayasofya postunu tüm sayfalar paylaştı o reklamı kimden aldınız iletişim başkanlığımı yoksa paravan birindenmi

louis bloom

80+ Silver
hocam baktımda baya bi reklam almışsınız Allah bereketini arttırsında şeyi soracam iletişim başkanlığı ayasofya postunu tüm sayfalar paylaştı o reklamı kimden aldınız iletişim başkanlığımı yoksa paravan birindenmi
bakanliktan goygoynetwork reklam sirketi uzerinden ayarlandi

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Bayan olunca ne oluyormuş? Öldükten sonra o BAYAN ne yapacak?
Dostum rica ediyorum böyle şeyleri bana atma. Forum ortamında çok ağır küfür edebilirim. Forum halkı böyle bilmez beni.
Yemin ediyorum şu ülkenin her şeyinden nefret ediyorum. Sevdiğim hiçbir şeyi yok. Sadece nefret ediyorum. Saf nefret..
Hocam o motorcu ben olucaktım o adamı orada öldürürdüm.

louis bloom

80+ Silver
Araba alacağım deseniz satın derdim. Altın elbiseli adam öldü, beraber csgo oynadığımız bir kardeşimiz u dönüşünün yasak olduğu yolda u dönüşü yapan arabayla çarpıştı belden aşağısı felç kaldı. Türkiye'de araba sürmek bile riskli. Motor sürenlere şans diliyorum.
ayri ayri satinca elime gecen parayi soylerseniz belki arabada alabilirim bilmiyorum sistem su an toplam ne kadar ediyordur ekipmanlar dahil yazdim

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram