Arama sonuçları: *

1. Resdly

Oyun yapımı için pc toplamak

Aktif kullanıyorum oyuzden önerdim Asus Rog PSU şahsen High Power alabiliyorsa alsin 1000W önerimdir o sisteme çok uzun süre yük altında olması belirlenen TDP değerini aşacaktır illaki
  2. Resdly

İ9 varken neden i7 2-3K arası fiyat farkı var biri 16 diğeri 24 çekirdek render diyorsun 45-50K lardan bahsediyorsun dostum cidden mantıklı değil
  3. Resdly

Sebep?
  4. Resdly

Kasasiz olur 1 (kasani kendin seç 😎) Sen oyun tasarlamıyacak mısın? Yüksek depolama alanları gerekli bilgi saklayacaksin bir kaç TB düşünüyorsan hayal kırıklığına uğrarsın İ9 13900K aşırı ısınan bir işlemcidir ve oyun tasarımlari işlemci üzerine yüklü oluyor daha çok yani işlemci gücü biraz...
  5. Resdly

Dostum sorum o değildi ama bahsettiğin işlemci render pelformansi i9 12900K ya yakındı sanırım sana şuan bir sistem çıkaracam ama bana kriterler lazım - Render alacaksın - Yüksek pelformansa ihtiyacın var - bütçe 45K civarı - Oyun tasarımında iş görecek Bu kriterlere göre ...
  6. Resdly

İ7 şart mı? Yani İlla İ7 mi olması lazım
  7. Resdly

Sadece kasa için nekadar paran var 45K mı? Eğer öyleyse çıkartırız bı sistem DDR5 alman daha makul olur buarada i3 gündelik işler i5 oyun İ7 tasarım render İ9 yüksek seviye iş render Olarak üretilmiştir bunuda dikkate almanızı öneririm
  8. Resdly

PSU Cooler Master alma bence ama https://ty.gl/xx3ngq1zca Bu biraz abartı ama çok iyi iş görür ilerde 4090 bile takarsın https://www.gaming.gen.tr/urun/233919/msi-mpg-a1000g-1000w-80-gold-full-moduler-135mm-fanli-psu-2/?ref=akakce&v=1.19.2
  9. Resdly

19K'ya RTX 3060 Sistem Alınır Mı?

Hayatınızın hatası olur bu sistem 11K bile zor eder tabi birkac zamandır piyasada yokum kızmayın hemen 😹
Top Bottom