Arama sonuçları: *

1. Ritim Ustası

Hazır PC almayın! Artık avantajlı değil. Bu fiyata daha f/p'si yok. 23.765 TL

Yüksek bütçeli sistemler de hazır sistem mantıklı değil ama düşük bütçede hazır sistem mantıklı ekran kartı fiyatına sistemler çıkıyor
  2. Ritim Ustası

🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

Benim ihtiyacım yok ama bu bütçe de gördüğüm ve memnun kaldığım tek hazır sistem bu ilerde güzel bi sıvı soğutma yada hava soğutma alıp keyfine bakarsınız.
  3. Ritim Ustası

🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

@Abdullah Hacıgül Helal olsun dört dörtlük sistem çıkarmışsın. Alanlara hayırlı olsun.
  4. Ritim Ustası

Seçim yapması zor pcler sizin favoriniz ne

Aynen gelir daha o var Kasım sonu başlıyordu herhalde
  5. Ritim Ustası

Seçim yapması zor pcler sizin favoriniz ne

Arada pek bi fark yok 4060 ti daha mantıklı ama kasayı Thermaltake yap kafan rahat olsun yada acelen yoksa Abdullah ın çıkaracağı sistemi bekle Kasım sonuna kadar bekle kimin ne çıkaracağı belli değil bu ay her an efso sistemler gelebilir
  6. Ritim Ustası

Sistem fiyatları neden bu kadar düştü

Yok dostum şuanda Haf 700 evo indirimli fiyat 16 bin, soğutucu ise 6500 TL
  7. Ritim Ustası

Yok ben sistemi topladığımda daha 4000 serisi çıkamamıştı yoksa 4000 serisi tercih ederdim beklemekte istemedim piyasa sıkıntılı olduğu için kasa 55 bin civarı tuttu bu devirde ne alırsan kârdır parayı bekletmeyeceksin yoksa bir değeri kalmıyor
  8. Ritim Ustası

EKRAN KARTI: ASUS GeForce ROG-STRIX-RTX3080-O12G-EVA OC 12GB GDDR6X 384Bit Nvidia İŞLEMCİ: Intel Core i5 13600KF Soket 1700 13.Nesil 3.50GHz 24MB Önbellek 10nm ANAKART: Asus ROG Strix Z690-A Gaming WiFi LGA 1700 Soket RAM: GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 SILVER DDR5 6400MHz CL32 1.4V RGB Dual...
  9. Ritim Ustası

Şuanda benim sistemi hesapladım şimdi toplamaya kalksam kasayı aynı parçalarla toplamak istersen şuanda 87.837 tutuyor ekran kartı muadil olarak 4070 rog strix i aldım monitörle birlikte 117.636 tutuyor. Monitörle birlikte yaklaşık 42 bin TL fark var ülkenin ekonomisinin özeti!
  10. Ritim Ustası

BAŞIMA GELEN VATAN BİLGİSAYAR - UPS KARGO BECERİKSİZLİĞİ

Başvursa nolacak aylarca bekleyecek berbat bir sistem bu THH 1693595724 Geçmiş olsun kardeşim, bulunduğun bölgede Vatan yokmuydu direk kendin götürüp verseydin. 1693595815 Konunu yükseltelim oradaki konununa da yazıyorum hepimizin başına gelebilir böyle şeyler birbirimizi kollamak lazım böyle...
  11. Ritim Ustası

rtx 3080 için ideal 4 k işlemci tavsiye

ortalama bir anakart ve 12600 serisi yada nefes alsın yeter babında bir anakart ve 5800x3d
  12. Ritim Ustası

itopya km flash sistem 3080 li 26k

Tek tek toplama ile en düşük 29488 TL oluyor güzel fiyata koymuşlar
  13. Ritim Ustası

Vatan PC Rog Strix Rtx 3060 Sistem 14999tl 🔥

İncelemesi https://www.vatanbilgisayar.com/oyunculara-ozel-hazir-sistem/
  14. Ritim Ustası

Vatan PC Rog Strix Rtx 3060 Sistem 14999tl 🔥

Kasa hariç sırıtan parça yok hatta biraz daha verip çok iyi bir fiyata RGB ram da alınabilir bana göre Vatan satılmayan kasa ile PC toplayıp satalım demiş :D
  15. Ritim Ustası

RTX 3080/Ryzen 7 5800X'li PC Sizce Nasıl 50.000₺

Tek tek toplasan 46351 tutuyor hatta bu parçaları indirimli alırsan bu rakam dahada düşer arkadaşların dediği gibi pahalı bu fiyata satıyorlarsa fark koymadan peşin fiyatına 12 taksite satmaları lazım
  16. Ritim Ustası

Core i5-12400F + TUF RTX 3070 Ti Sistem Nasıl?

Senin o tanıdık dediğin kişi paranın yarısını cebe indirecek anlaşılan bu forumda kimse birbirini tanımaz etmez ama herkes birbirine yardımcı oluyor bu forumda konu açsaydın almadan önce herkes yardımcı olurdu sana yazık olmuş paraya maddi durumun iyiyse sıkıntı yok o parayı zar zor kazanıp PC...
  17. Ritim Ustası

RX 6900XT - i5 11400F | Sürekli güncel 4K oyun testleri

Evet 12792 ye almıştım
  18. Ritim Ustası

RX 6900XT - i5 11400F | Sürekli güncel 4K oyun testleri

Bilgisayar toplayacak para var bu ama sövüp ceza yemek istemiyorum şimdi bu Vatan Bilgisayar yüzünden alamıyorum parçaları THH kararını bekliyorum oda 6 ay sürecek belki bi 6 ay daha uzar kanser oldum iyice yeminlen bulaşmayın şu firmaya bin pişman olursunuz bana yapılanın aynısını iPhone...
  19. Ritim Ustası

Sonunda Sistemi Bitirdim

Ne kadar tuttu sistem
  20. Ritim Ustası

Vatan Computer ASUS TUF 3070 TI 12792 TL !! (BİTTİ)

Kardeşim ben şikayette bulunacağım sende öyle yap alan herkes şikayetçi olsun
Top Bottom