Pc Hocasının çıkarmış olduğu sistemi videonun yayınlandığı gün Vatan Bilgisayarın telefonla sipariş hattı üzerinden satın aldım , kargonun da diğer arkadaşlara göre gecikmesi konusunda da sıkıntı çıkarmadım uygun fiyata aldığım için sorun etmeden bekledim , 22 ağustos 2023 tarihinde sistem yurtiçi kargoyla saat akşam 6 da bana getirildi ve videolu bir şekilde kasanın açılışını yaptım , kasayı açtığımda koruma köpüklerinin kırık olduğu fark ettim ve içime bir kurt düştü kasayı tamamen açtığımda tahmin ettiğim gibi kasanın temperli camı kırık olduğunu gördüm videoda olduğum için çok sıkıntı etmedim direkt vatan bilgisayar ile iletişime geçtim whatsapp üzerinden videoları ve fotoğrafları taraflarına ilettim neredeyse 3 saat görüşme sonucu yok kargodan tutanak almalısınız yok şöyle yapmalısınız derken ürünü taraflarına kargolamam istendi , 23 ağustos 2023 tarihinde saat 11de kasayı bütün kağıtları ve içerikleriyle birlikte kargoladım ve vatan tarafından kargo takip kodu taraflarına iletilmesi istendi , şimdiki maceram da ups kargo ile başladı ve 3 gün boyunca neredesye 10 görüşme sonucu zar zor ürünün kargo kodunu alabildim adamlar kargoyu teslim aldığını fakat kargonun takibinin kayıp olduğun söylediler , bugün de takip kodunu aldıktan sonra vatana kodu iletmeme rağmen ürün Vatan Bilgisayarın bana vermiş olduğu adrese ulaştığında hiçbir şekilde kargoyu kabul etmemişler ve kargo şu an tarafıma dönüyor hevesli hevesli bilgisayar aldım ortada kaldığım duruma bakın ve o kırık kasa şu an tekrar adresime geliyor
vatanın kargolamaya utanmadığı koliyi kendilerinin kabul etmemesi de ayrı ironik
Güncelleme : ürünü hasarlı olduğu gerekçesiyle kabul etmediler ve kargo 3 gün içinde tekrar yaşamış olduğum şehre gönderildi , kargoya ulaşmaya çalıştığımda kargolamış olduğum ürünü teslim eden kişiyle ismim uyuşmadığı daha şaşırtıcı olanı adresim de uyuşmadığı ortaya çıktı şok oldum , olayın kokusu şimdi ortaya çıkıyor her kargoyla görüşmek istediğimde 15 dakika boyunca bekletiyolardı ve o sırada güvenlik doğrulaması için ismimle adresimi karşılaştırıp uyuşmadığı gerekçesiyle kargo takip kodunu da vermemişler bana bunu 10 gün sonra söylüyorlar bunun haricinde gerçekten ve kargo bildiğiniz kapımın önünden alındı , kargocuyla site kapısını açması için görüşmelerim apartmandan giriş çıkış kayıtları var ve ürün farklı yerden teslim edilip o adrese dağıtıma çıkıldığı ve kimse tarafından teslim alınmadığı için şubeye geri döndüğü söylendi
Güncelleme : Bugün kargo tarafından arandım ve tarafıma 1200tl kargo ücreti çıktığı söylendi
teslim etmeyi bile beceremedikleri kargo için para isteniyor , vatanla iletişime geçtim kargoyla görüştüklerini ama mailleri dikkate almayıp kafalarına göre iş yaptıklarını söylediler , tekrar kargo ile iletişime geçip kargoyu taraflarına yollatacaklarmış bakalım süreç nasıl ilerleyecek sistemi alanlar bitirilcek oyun bırakmadı ben daha bilgisayarı teslim bile alamadım alın size birdaha bilgisayar aldırmayacak kitap olcak hikaye süreci