Yardım Vatan Bilgisayar Değişim Sorunu

Mantıken öyle olmalı ama ilk bir görüşün garanti kim öğrenin arayıp söyleyin 3070 ti muadili şuanda 5070 vermeleri lazım min muadilden kastım seri değişti yani Asus ve MSI bu şekilde hareket ediyor bildiğim kadarıyla zotac da böyle yapmalı zaten 10 yılda yedek parça bulundurma şartları var bildiğim kadarıyla tamir edebilmek zorundaydılar.
Bence ilk hatayı siz yapmışsınız, ürünü aldıktan sonra iade süresi geçtikten sonra satın aldığınız yerle bir muhataplığınız kalmıyor. Keşke direkt siz servise verseydiniz o zaman Vatan kafasına göre iş tutamazdı. Aldığınız yerle tekrar muhatap olacağınız an servisin değişim veya iade raporu çıkarttığı an olacaktı. Tüketici hakem heyetine taşıyın konuyu orada çözülecektir.
Endeks bilişimmiş , siz söyleyince ilk defa endeks bilişim ile iletişime geçtim onlar da vatandan gelecek olan maile göre hareket ettiklerini söyledi yani muhatabım vatanbilgisayarmış , thhye vatanı vereceğim o yüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence ilk hatayı siz yapmışsınız, ürünü aldıktan sonra iade süresi geçtikten sonra satın aldığınız yerle bir muhataplığınız kalmıyor. Keşke direkt siz servise verseydiniz o zaman Vatan kafasına göre iş tutamazdı. Aldığınız yerle tekrar muhatap olacağınız an servisin değişim veya iade raporu çıkarttığı an olacaktı. Tüketici hakem heyetine taşıyın konuyu orada çözülecektir.
ben de zaten bakıma gittiği için direkt vatana yollamıştım hiç öyle bir düşünce aklıma yoktu ama dediğiniz daha mantıklı

Endeks bilişimmiş , siz söyleyince ilk defa endeks bilişim ile iletişime geçtim onlar da vatandan gelecek olan maile göre hareket ettiklerini söyledi yani muhatabım vatanbilgisayarmış , thhye vatanı vereceğim o yüzden

ben de zaten bakıma gittiği için direkt vatana yollamıştım hiç öyle bir düşünce aklıma yoktu ama dediğiniz daha mantıklı
İlginç endeks bu kadar zorlamaz aslında durumu bir daha izah edin isterseniz değişim sürecinde de sorumlu olan ithalat/ihracatcı firmadır aslında birbirlerine atıyorlar topu gibi ya hadi hayırlısı arkadaşın dediği gibi sorun olduğunda ben asla vatana amazona uğraşmıyorum direk yetkili kimse ona yolluyorum

Endeks için şuan müşteri siz değilsiniz Vatan maalesef.

Aynı ürünü veya benzeri bir ürünü tedarik etmek zorundalar. THH başvurunuzdan kesin sonuç alırsınız.

Geri