R5 5600ideal beni 4-5 yıl sorunsuz 4 k oyunlarda götürebilecek dar boğaz yapmadan işlemci tavsiye fiyat uçuk olmazsa sevinirim
ortalama bir anakart ve 12600 serisi yada nefes alsın yeter babında bir anakart ve 5800x3dideal beni 4-5 yıl sorunsuz 4 k oyunlarda götürebilecek dar boğaz yapmadan işlemci tavsiye fiyat uçuk olmazsa sevinirim
4-5 yil sonraki oyunlarda 4k da sikinti cikarabilecegini goz onune alirsak biraz guclu bir islemci alman iyi olabilir.ideal beni 4-5 yıl sorunsuz 4 k oyunlarda götürebilecek dar boğaz yapmadan işlemci tavsiye fiyat uçuk olmazsa sevinirim
knk nefes alsın yeter anakartın mosfetleri o işlemciyi 4 k oynarken ne kadar sure yeterince tam performansta besleyecek ısınmadan ya da oc yapmak isteyince yakmadan ne yapabilecek bence 5700 ve orta performans bir anakart işinı gorurortalama bir anakart ve 12600 serisi yada nefes alsın yeter babında bir anakart ve 5800x3d
5800x alsam 3d model yerine ne kadar performans farkı olur ve hangi anakartı almalıyım 5800x le ileride sorun yapmayacak4-5 yil sonraki oyunlarda 4k da sikinti cikarabilecegini goz onune alirsak biraz guclu bir islemci alman iyi olabilir.
5800x3d veya yeni modellere bakabilirsin