Arama sonuçları: *

1. Séraphine

Satın Alacagım Yayın Pcsı

Parçalar hakkında bir şey diyemeceğim ama şimdiden hayatında ve yayınlarda başarılı olman dileğiyle... 🙏 💗 💕 🤍
  2. Séraphine

Bilgisayar toplama önerisi

Rica ederiz ne demek buradaki arkadaşlar sana her zaman yardımcı olurlar pc toplama konusunda, @KeremMm dediği gibi eğer biraz daha üzerine bütçe koyarak güzel bir ikinci el sistem toplayabilirler sizlere. Aklınıza takılan her soruda konu açabilirsiniz. 💚 🙏 💃
  3. Séraphine

Çok haklısınız bu arada şuan için riskli çoğu yerler. Umarım çok başarılı olursunuz şimdiden. Eğer elinizden geliyorsa biraz daha beklerseniz maddi olarak iyi olabilir. Çünkü hazı sistem bu fiyatlara çok zor açıkcası ben göremedim. Anca yukarıda arkadaşımınızın dediği gibi ikinci el bir şeyler...
  4. Séraphine

Biraz daha bütçe arttırabilirseniz güzel olur aslında yada sabredebilirseniz. Forumdaki değerli üyeler yardımcı olacaktır size. Biraz daha birikim yaparak güzel bir sistem toplayarak daha iyi olabilir açıkcası. 🤗 🙏
  5. Séraphine

sistemi aldım cok sagolun (Hepiniz Çok Sagolun <3)

Hayırlı olsun umarım güzel, eğlenceli, mutlu günlerde sorunsuz, sıkıntısız kullanırsınız. Keyifli oyunlar dilerim... 💚 🤗 💃
  6. Séraphine

Toplayacağim sistem arkadaşlar

Eğer aldıysan veya alıcaksan şimdiden hayırlı olsun sizlere 🥰
  7. Séraphine

En güvenilir PC toplama sitesi

Merhabalar öncelikle alacağınız sistem hayırlı olsun güle güle kullanırsınız. Bir sorum olacaktı İt*topyadan almama sebebiniz sadece stok durumundan ötürü mü yoksa başka durumlar mı var acaba?
  8. Séraphine

Çözüldü✓ Ryzen 9 3900x - Anakart seçimi

Şuan sadece mac var elimde içinde müzik dışında uygulama yok hemde kulaklık yok :cry: Buranın mesaj'ı veya başka bir yöntemi var mı acaba oradan paylaşsanızda çok güzel olur ya ama çok zor gibi duruyor 2080 de siz daha iyi biliyorsunuz sonuçta bana laf söylemek olmaz sistem hakkında 😄 :ROFLMAO:
  9. Séraphine

Aslında bende 2080 isterim ama bütçe yetmiyor ya işlemci ve ssd, ram, anakart işi zorluyor biraz yani ben saçma sapan toplamayı denedim ama 20.000TL falan tuttu desem hatta geçiyor bile ya :censored:
  10. Séraphine

tabii ki bedava güzel performansı kim istemez :giggle: Sadece bilgi, yetenek ve becerikli olmak gerekiyor benim elime versen iki dakikada yakarım sistemi 😝 😝 1598707939 İnşallah umarım çok mutlu oluruz :giggle: Tahmini olarak 17.000 Tl civarı bir sistem düşünüyorum sadece kasa olarak
  11. Séraphine

Hee hobi ise anlarım tabii ki de bazı insanlar teknolojiyi karıştırmaktan çok hoşanıyormuş ben ise çekiniyorum tam tersi zorlamaya 😄 Umarım kazasız belasız güzel bir sisteminiz ve en iyisi olur hepinizin ve çok güzel bir şekilde kullanırsınız💃 💚 😝
  12. Séraphine

Hahaha evet öyle demek istedim :giggle: Haklısınız bedavadankim güzel bir performans istemez ki aslında 😄 Siz neden peki yükleneceksiniz tüm sisteme? :ROFLMAO: Yok yok korkarım ben yapamam da zaten😄
  13. Séraphine

Oooo ışQlıysa hemde güzelse neden olmasın bunu da ekliyorum teşekkür ederim :giggle: :ROFLMAO: 👏 1598707410 O zaman iki seçeceğinize de değerlendireceğim ayrı bir konu açıp ona da son kararımı vereceğim. Sizin tavsiyelerinize uymak en mantıklısı bilmeden boşa para harcamaktansa 😄 Sadece ne...
  14. Séraphine

aldığım sistem nasıl?

Sistem konusunda fikrim yok ama aldıysan hayırlı olsun şimdiden ne aldıysan yada alıcaksan :giggle:
  15. Séraphine

Ya aslında her ikisi de eşit olacak gibi gibi sabah okulun verdiği edit, sonrasında render gibi. Akşam da oyun oynamak biraz eğlenmek için aslında istiyorum böyle bir sistem. Hayal gibi ama zevk uğruna bile olsa belki 3-4 yıl sonra bir canlı yayın platformuna geçebilirim. Hani beni mutlu etsin...
  16. Séraphine

Ya şimdi şöyle hep amd önerildi hem çekirdek sayısı bakımından hemde iş ve oyun için o yüzden intel hiç düşünmedim hiç bakmadım bile desem daha doğru olur aslında :unsure:
  17. Séraphine

Sitemi hem iş hemde oyun amaçlı topluyorum her genç gibi :giggle: Müzik, edit, render yapmak için güçlü bir işlemci seçtim. Ryzen 9 3900x Asus Rog Strix 2070 super oc Anakart sizin önerdiklerinizden biri olacak. Ram sizlerin tavsiyenize uyacağım Seagate 1TB 7200rpm Samsung 970 Evo Plus...
  18. Séraphine

Fiyat bakımında bakıcağım en mantılısı neyse o olsun zaten son damlamıza kadar sıkmaya gerek yok sonra evde ram falan yerim açlıktan :ROFLMAO: 1598706282 O.c olaylarını hiç bilmiyorum ya sisteme falan zarar veriyormuş nasıl yapıldığınıda hiç bilmiyorum korkarım valla ben ya onu yapmaya bozarım...
  19. Séraphine

İnsan ışık yansısın parlasın istiyor keşke şöyle kasa için bi kafadan bi 50 bin olsa miss kafan rahat ya 😄 1598706155 Fiyatlarına bakacağım tek tek zaten bakalım ne çıkıcak bütçe olarak 😄
  20. Séraphine

o da ayrı bi woowww oluyor o zamanda :ROFLMAO:
Top Bottom