Neler Yeni

Bilgisayar toplama önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hüseyin Korkmaz
Selamın aleyküm arkadaşlar bi PC dizmek için uğraşıyorum toplam bütçem 1000 TL 1200 TL

Düşüncelerim şu yönde işlemci için şuan 200 TL ye i5 3570 buldum bu ayarda bi işlemci

Anakart ilerde işlemci veya ram ekleyebileceğim ileri yönelik bir anakart min 16 GB ram destekli oda 200 250 TL civarı

Ram şimdilik 8 GB da olur

Ekran kartı darboğaza girmicek pubg mobile kasmadan orta ayarda oynatabilcek bişi olursa güzel olur

HDD PSU kasa uyumu falan arkadaşlar fazla bilgim yok öneri ve bilgilerinize açığım yardımcı olursanız sevinirim

Malatya'da yaşıyorum
Bilgisayarın asıl amacı oyun üzerine ama öyle çok oyun düşkünü değilim neverwinter ve pubg mobile oynuyorum neverwinter zaten pek gereksinim istemiyor umarım anlayabilmişimdir derdimi şimdiden teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
Selamın aleyküm arkadaşlar bi PC dizmek için uğraşıyorum toplam bütçem 1000 TL 1200 TL

Düşüncelerim şu yönde işlemci için şuan 200 TL ye i5 3570 buldum bu ayarda bi işlemci

Anakart ilerde işlemci veya ram ekleyebileceğim ileri yönelik bir anakart min 16 GB ram destekli oda 200 250 TL civarı

Ram şimdilik 8 GB da olur

Ekran kartı darboğaza girmicek PUBG mobile kasmadan orta ayarda oynatabilcek bişi olursa güzel olur

HDD PSU kasa uyumu falan arkadaşlar fazla bilgim yok öneri ve bilgilerinize açığım yardımcı olursanız sevinirim

Malatya'da yaşıyorum
Bilgisayarın asıl amacı oyun üzerine ama öyle çok oyun düşkünü değilim neverwinter ve PUBG mobile oynuyorum neverwinter zaten pek gereksinim istemiyor umarım anlayabilmişimdir derdimi şimdiden teşekkür ederim
Biraz daha bütçe arttırabilirseniz güzel olur aslında yada sabredebilirseniz. Forumdaki değerli üyeler yardımcı olacaktır size. Biraz daha birikim yaparak güzel bir sistem toplayarak daha iyi olabilir açıkcası. 🤗 🙏

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hüseyin Korkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Veya arkadaşlar bu bütçeye alınabilecek hazır sistem öneriniz linkiniz varsa oda olur çok baktımda bulamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hüseyin Korkmaz
Biraz daha bütçe arttırabilirseniz güzel olur aslında yada sabredebilirseniz. Forumdaki değerli üyeler yardımcı olacaktır size. Biraz daha birikim yaparak güzel bir sistem toplayarak daha iyi olabilir açıkcası. 🤗 🙏
Kesinlikle hocam ama kpss çalışıyorum şuan elimde bi sistem olursa güzel olur askerden geldim bi birikim yapıcak yerimde yok gelirimde ondan bunu değerlendirmek istedim malum iş yok ve olanlarda çok riskli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hazır sistem bulmamız zor hocam bu bütçede ikinci el dışında bilgisayar alınmaz bu fiyatlarda
Yani benim parça parça toplayıp dizmem daha uygun olur doğrumudur hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
Kesinlikle hocam ama kpss çalışıyorum şuan elimde bi sistem olursa güzel olur askerden geldim bi birikim yapıcak yerimde yok gelirimde ondan bunu değerlendirmek istedim malum iş yok ve olanlarda çok riskli
Çok haklısınız bu arada şuan için riskli çoğu yerler. Umarım çok başarılı olursunuz şimdiden. Eğer elinizden geliyorsa biraz daha beklerseniz maddi olarak iyi olabilir. Çünkü hazı sistem bu fiyatlara çok zor açıkcası ben göremedim. Anca yukarıda arkadaşımınızın dediği gibi ikinci el bir şeyler belki yapılabilir

sws9912

80+ Silver

Yani benim parça parça toplayıp dizmem daha uygun olur doğrumudur hocam
Aynen öyle fakat şuan aklımda bir sistem yok kusura bakmayın

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
2.el olarak iyi sistemler bulunue 300-400 daha koyarsan

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hüseyin Korkmaz
Çok haklısınız bu arada şuan için riskli çoğu yerler. Umarım çok başarılı olursunuz şimdiden. Eğer elinizden geliyorsa biraz daha beklerseniz maddi olarak iyi olabilir. Çünkü hazı sistem bu fiyatlara çok zor açıkcası ben göremedim. Anca yukarıda arkadaşımınızın dediği gibi ikinci el bir şeyler belki yapılabilir
bakalım olmadı dediğiniz gibi beklemeyi seçebilirim iyi dilekleriniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim :)

Aynen öyle fakat şuan aklımda bir sistem yok kusura bakmayın
Estağfurullah hocam teşekkür ederim yorumunuz için :)

2.el olarak iyi sistemler bulunue 300-400 daha koyarsan
Hazır sistem olarak mı hocam genelde hazır ikinci el sistemlere baktığımda parça parça almaya kalktığımda daha uyguna denk geldiğini gördüğüm için bu şekilde bi yol seçtim ama bakalım artık nolcak :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
bakalım olmadı dediğiniz gibi beklemeyi seçebilirim iyi dilekleriniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim :)

Estağfurullah hocam teşekkür ederim yorumunuz için :)
Rica ederiz ne demek buradaki arkadaşlar sana her zaman yardımcı olurlar pc toplama konusunda, @KeremMm dediği gibi eğer biraz daha üzerine bütçe koyarak güzel bir ikinci el sistem toplayabilirler sizlere. Aklınıza takılan her soruda konu açabilirsiniz. 💚 🙏 💃

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hüseyin Korkmaz
Rica ederiz ne demek buradaki arkadaşlar sana her zaman yardımcı olurlar PC toplama konusunda, @KeremMm dediği gibi eğer biraz daha üzerine bütçe koyarak güzel bir ikinci el sistem toplayabilirler sizlere. Aklınıza takılan her soruda konu açabilirsiniz. 💚 🙏 💃
Teşekkür ederim hocam ozaman bakalım yorumlara göre bi karar vereyim farklı bir düşünce yorum belki daha uygun gelebilir :)

Top Bottom