Neler Yeni

Çözüldü✓ Ryzen 9 3900x - Anakart seçimi

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Çok kararsız kaldım şimdi 😄 Bazı arkadaşlara sorduğumda RGB olsun diyorlar camlı kasa simsiyah ne yapıcaksın diyotlar bende ışıklı olursa pembe ağırlıklı olsun istiyorum renkleri parlasın ama işte ozamanda çok bütçe ayırmak lazımmış bakalım kısmet ya 😄
Bence 3600 MHz CL16 ideal, pahalı falan ama RGB la işte.
@RevDeisDou sen de adamın aklına girme, o sisteme ışıksız RAM olmaz :p.

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çok kararsız kaldım şimdi 😄 Bazı arkadaşlara sorduğumda RGB olsun diyorlar camlı kasa simsiyah ne yapıcaksın diyotlar bende ışıklı olursa pembe ağırlıklı olsun istiyorum renkleri parlasın ama işte ozamanda çok bütçe ayırmak lazımmış bakalım kısmet ya 😄
İstersen Corsair RAM seçebilirsin pembe renge sabitlersin hoş olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
bende katılıyorum o kadar para verip RGB almamak :(
İnsan ışık yansısın parlasın istiyor keşke şöyle kasa için bi kafadan bi 50 bin olsa miss kafan rahat ya 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence 3600 MHz CL16 ideal, pahalı falan ama RGB la işte.
@RevDeisDou sen de adamın aklına girme, o sisteme ışıksız RAM olmaz :p.
Fiyatlarına bakacağım tek tek zaten bakalım ne çıkıcak bütçe olarak 😄

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İnsan ışık yansısın parlasın istiyor keşke şöyle kasa için bi kafadan bi 50 bin olsa miss kafan rahat ya 😄

Fiyatlarına bakacağım tek tek zaten bakalım ne çıkıcak bütçe olarak 😄
Sistem tam olarak ne?

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
İstersen Corsair RAM seçebilirsin pembe renge sabitlersin hoş olur
Fiyat bakımında bakıcağım en mantılısı neyse o olsun zaten son damlamıza kadar sıkmaya gerek yok sonra evde ram falan yerim açlıktan :ROFLMAO:

Uygylaması var bunun pembeye sabitlersin O.C ile 3600 Mhz CL14 yapabilirsin yine
O.c olaylarını hiç bilmiyorum ya sisteme falan zarar veriyormuş nasıl yapıldığınıda hiç bilmiyorum korkarım valla ben ya onu yapmaya bozarım 2 dakikada :ROFLMAO:

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fiyat bakımında bakıcağım en mantılısı neyse o olsun zaten son damlamıza kadar sıkmaya gerek yok sonra evde ram falan yerim açlıktan :ROFLMAO:

O.c olaylarını hiç bilmiyorum ya sisteme falan zarar veriyormuş nasıl yapıldığınıda hiç bilmiyorum korkarım valla ben ya onu yapmaya bozarım 2 dakikada :ROFLMAO:
Zararı yok aslında yardımcı olacak tonla insan var burada

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
Sistem tam olarak ne?
Sitemi hem iş hemde oyun amaçlı topluyorum her genç gibi :giggle: Müzik, edit, render yapmak için güçlü bir işlemci seçtim.

Ryzen 9 3900x
Asus Rog Strix 2070 super oc
Anakart sizin önerdiklerinizden biri olacak.
Ram sizlerin tavsiyenize uyacağım
Seagate 1TB 7200rpm
Samsung 970 Evo Plus 500GB
Totalde 17.000 TL arasında bir sistem olacak sadece kasa için

Zararı yok aslında yardımcı olacak tonla insan var burada
Teşekkür ederim bunu fark ettim zaten baya iyi kalpli insanlar var çok yardımcı oluyorsunuz teşekkür ederim :giggle: 💚

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sitemi hem iş hemde oyun amaçlı topluyorum her genç gibi :giggle: Müzik, edit, render yapmak için güçlü bir işlemci seçtim.

Ryzen 9 3900x
Asus Rog Strix 2070 super oc
Anakart sizin önerdiklerinizden biri olacak.
Ram sizlerin tavsiyenize uyacağım
Seagate 1TB 7200rpm
Samsung 970 Evo Plus 500GB
Totalde 17.000 TL arasında bir sistem olacak sadece kasa için
o bütçede intel toplamak daha iyi 10700K + sıvı soğutma ile 5Ghz O.C bile yapabilirsin! hem daha ucuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
o bütçede intel toplamak daha iyi 10700K + sıvı soğutma ile 5Ghz O.C bile yapabilirsin! hem daha ucuz?
Ya şimdi şöyle hep amd önerildi hem çekirdek sayısı bakımından hemde iş ve oyun için o yüzden intel hiç düşünmedim hiç bakmadım bile desem daha doğru olur aslında :unsure:

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ya şimdi şöyle hep amd önerildi hem çekirdek sayısı bakımından hemde iş ve oyun için o yüzden intel hiç düşünmedim hiç bakmadım bile desem daha doğru olur aslında :unsure:
10700K 3900X`ten daha ucuz ama oyunda geçiyor. render olarak 3900x geçiyor ayrıca 4 çekirdek fazla. Ama sen daha çok render mi yapacaksın oyun mu oynaaycaksın ana etmen bu. O.C ile 5Ghz çıakrsan render olarak yine iyi işler çıkarırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,107
Üyeler
167,251
Son üye
crystallreed
Top Bottom