Arama sonuçları: *

1. SEmrey

2.el Rx6600 Sizce sorunlumu ?

fiyat baya iyimiş hocam, bende o kartı araştırıyorumda hiç o seviyelerde olmuyor pek. Düzel pazarlık yapmışsın. Karta gidip bakıp test etmen veya ettirmende fayda var dostum
  2. SEmrey

İyilikten maraz doğar. Sizce ben mi hata ettim?

Hocam siz metni okumuyor musunuz
  3. SEmrey

Metni okumadın herhalde, masaüstü'de olurmuş demişler ya
  4. SEmrey

Reis hiç üzülme bazı insanlara insanlık bile yaramıyor. Yarın bi gün bilgisayarı arızalanınca ısı değerleri tavan yapınca it gibi kapı kapı dolaşır. Sen canını sıkma, Kendisi parasıyla rezil olmayı becermiş bize ise tebrik etmek düşer.
  5. SEmrey

Donanım Arşivi v2.5 Sistemimi Yükseltmem Mümkün mü?

hocam bence diskleride güzelcene formatlayıp onlarıda satın, harddisk ve sata ssd kullanıyorsunuz. Yeni alacağınız pc'ye hdd bağlamak isterseniz size kalmış.
  6. SEmrey

25k bütçe pc toplama tavsiyesi max 27k

Aceleniz yoksa, Kasım ayını bekleyebilirsiniz. Hazır Sistem indirimi yakalama imkanınız olabilir.
  7. SEmrey

Vatandan hazır sistem önerisi Max30k

Merhaba arkadaşlar, https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-14400f-rtx-4060-8g-h610m-r-si-500gb-ssd-16gb-rams.html#odeme-secenekleri bu sistemi almaya değer mi bu fiyata? Bunun yerine hangi sistemi önerebilirsiniz. Vatan üzerinden satın alım yapacağım sadece
  8. SEmrey

Yeni sistem aldım, alırım bir hayırlı olsun

Olurda, neden lahmacun 😄😄?
  9. SEmrey

Hocam kıbrıstan istediğim bi kaç içecek var, ucuza çözer miyiz, geçmiş olsun bu arada
  10. SEmrey

Hocam bi ara bende sizinle oynamak isterim
  11. SEmrey

Kulaklık Hyper cloud 2,bildiğiniz üzere mikrofonu o kadar iyi değil, acaba mikrofon yüzünden mi sesliden yakalayamıyorlar mı😄😄😄 Çünkü artık tuhafıma gitmeye başladı, her gün yeni yaratıcı küfürler yaratıyorum 1701890376 BGLSRKSBFLBDLFNC 1701890542 Bide Radisiniz ayıp hocam, benim kafada...
  12. SEmrey

Hocam ben chatte elime ne geçerse yazıyorum sansürsüz, seslide ise dere tepe düz giriyorum takıma bir şey olmuyor. Bu terslikte bir iş var 😄😄😄
  13. SEmrey

Bende hiç kendi hesabımda ban yemedim o kadarda sövüyoz boşa gidiyor. Arkadaşlarımın hesabında o kadar içten sövüyorum ki minimum 1 hafta yiyorlar, sanırım riot üstüne alınıyor.
  14. SEmrey

Hocam valoda yüceliğim, beni eğitir misiniz sensey 😄😄
  15. SEmrey

Umarım oyunların hakkını veriyorsunuzdur.
  16. SEmrey

32-33 bin TL hazır sistem önerisi

Bence 2.yi al, eline para geçtikçe sıvı soğutma da alırsın m.2 ssd'de alırsın. Ama ilk sistemi alırsan ddr4 te kalacaksın, geçmek istersende, sonradan çok para harcayacaksın. Geleceği düşünüp ben 2.sistemi seçerdim
  17. SEmrey

Render için Sistem Önerisi 35K Bütçe

Hazır sistem varsa atabilir misin
  18. SEmrey

Render için Sistem Önerisi 35K Bütçe

Merhaba arkadaşlar, 35k bütçem var ,render alabileceğim sistem önerebilir misiniz? (monitörsüz 35k) AMD mi tercih etmeliyim yoksa İntel mi? Ekran kartı Nvidia düşünüyorum?
  19. SEmrey

6000tl ye rx 6700xt alınır mı?

Kullanılmamış olduğuna sen inandın mı pekii? 1697719007 Eğer dediğin gibiyse, kullanılmamışa direkt çök
  20. SEmrey

Kasa toplama+windows 10

Aşırı fazla istemiş, videolar izleye izleye kendinde yapabilirsin, kablolama da biraz kafayı yiyebilirsin o yüzden sakin ve sabırlı olman lazım :D Ben windows 10 kurmanı tavsiye ederim. 2 cihazım var biri win10 diğeri win11 açıkcası win10 daha sade ve bana güzel gözüktüğü için win10 diyorum.
Top Bottom