Sistemi topladım yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim sağ olun, @Enes34Nacir @Devilll20 özellikle ikinize çok teşekkür ederim
Teşekkür ederimHayırlı olsun ne aldınız kaça mal ettiniz
Sistemi topladım yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim sağ olun, @Enes34Nacir @Devilll20 özellikle ikinize çok teşekkür ederim
bağımlısı olma bro şuan bağımlısıyım günde 13 saat oyun oynuyom bırakamadımSistemi topladım yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim sağ olun, @Enes34Nacir @Devilll20 özellikle ikinize çok teşekkür ederim
Umarım oyunların hakkını veriyorsunuzdur.bağımlısı olma bro şuan bağımlısıyım günde 13 saat oyun oynuyom bırakamadım
cs de global olmasamda belli raddeye geldim valoda radiant ac nin bütün oyunları bitti rdr2 de öyle gta 6 yı bekliyoruzUmarım oyunların hakkını veriyorsunuzdur.
Teşekkür ederimHayırlı olsun dostum güzel günlerde kullanırsın umarım
Eyvallah adamsın çok teşekkür ederimHayırlı olsun kardeşim güle güle kullan fps'in bol olsun
İnşallah olmambağımlısı olma bro şuan bağımlısıyım günde 13 saat oyun oynuyom bırakamadım
Hocam valoda yüceliğim, beni eğitir misiniz senseycs de global olmasamda belli raddeye geldim valoda radiant ac nin bütün oyunları bitti rdr2 de öyle gta 6 yı bekliyoruz
şuanlar ana çar 100 saat ban yedi sövdüydüm karşıdan birineHocam valoda yüceliğim, beni eğitir misiniz sensey
Bende hiç kendi hesabımda ban yemedim o kadarda sövüyoz boşa gidiyor. Arkadaşlarımın hesabında o kadar içten sövüyorum ki minimum 1 hafta yiyorlar, sanırım riot üstüne alınıyor.şuanlar ana çar 100 saat ban yedi sövdüydüm karşıdan birine
ya anlamıyom . koyarak sövüyom ban yemiym diye ama yine yiyom mesela selam yerine slm yazıyorum ertesi gün hesabınız 100 saat al buyur bekle hevesimde kaçıyor oyuna karşıBende hiç kendi hesabımda ban yemedim o kadarda sövüyoz boşa gidiyor. Arkadaşlarımın hesabında o kadar içten sövüyorum ki minimum 1 hafta yiyorlar, sanırım riot üstüne alınıyor.