Hestla
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 99
- İsim
- Bilgehan
- Bütçe
- 33000
Arkadaşlar bildiğiniz üzere pcyi kendim toplamaya karar vermiştim ama black friday indirimlerini kaçırdım istediğim ürünler indirime girmedi girenler oldu fakat onları da alamadım stokları bitti 4070'li kendim sistem toplayacaktım fiyatı 32*33bin tl civarındaydı fakat alacağım parçalara zam geldi psu'um 600w'mış sanırım ayrıca psu almam da gerekli olduğundan dolayı masrafı çok fazla arttı,bu yüzden bende hazır bi 4070'li sistem almaya karar verdim,şimdilik 2 model arasında kaldım ;
Bu iki model arasındayım birisi ddr5 diğeri ddr4 ve elraen modelinin işlemcisi daha iyi sanırım f/p açısından hangisini tercih etmeliyim ya da sizin önerebileceğiniz hazır sistem varsa önerinizi alırım teşekkür ederim.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
ULTIMA-4070 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 EVO OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ULTIMA-4070 sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4070 ekran kartı ve AMD Ryzen 5 7500 ile güçlendirilmiştir.
www.gaming.gen.tr
Bu iki model arasındayım birisi ddr5 diğeri ddr4 ve elraen modelinin işlemcisi daha iyi sanırım f/p açısından hangisini tercih etmeliyim ya da sizin önerebileceğiniz hazır sistem varsa önerinizi alırım teşekkür ederim.