Arama sonuçları: *

1. S

RX 560 - İ5 3470 - 8gb ram- 230w psu- 120gb SSD - H61 Anakart

Bizde ki özellikler 12gb ddr3 ram i5 3470 ve gt740 4gb ranch sımulator oynatır mı sizce
  2. S

RX 560 - İ5 3470 - 8gb ram- 230w psu- 120gb SSD - H61 Anakart

Bu özelliklerle en yüksek oynayabiliceği oyun nedir bilginiz var mı arkadaşımda da benzeri bir sistem mevcut.
  3. S

RX 6600 Sistem ne kadar eder

Piyasayı takip etmiyorum bayadır ama fiyatlara baktım ikinci el olarak aşağı yukarı bu fiyatlara ilan verenler var.
  4. S

Ben 10k üstü ediceğini düşünüyorum. Ekran kartı 3-4 aylık daha.
  5. S

6K çok az değil mi bu sistem için.
  6. S

Sistemimi satmayı düşünüyorum ne kadar eder SANDISK 480GB SSD Plus SATA 3.0 2.5 inc SSD 2X GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 MSI A320M-A PRO 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 HDMI DV POWER BOOST VK-P3380B 550W 80+ TG ARGB USB 3.0 Mid AMD RYZEN 5 3500 3.6GHz 16MB Önbellek 6...
  7. S

Fiyata takılmayın parçalar uyumlu mu?

Bu şekilde kendiniz toplamaktansa hazır sistem çıkmasını bekleyin çok daha uyguna alırsınız. Parçalar uyumlu ancak güzel parçalar seçilmemiş.
  8. S

0'dan Mining Rig Kurulumu

Hesapta dolar varsa direkt olarak kesiyorlarmış. Eğer para tlde ise ve kredi kartıysa gümrükten geçince kur neyse onu kesiyorlar.
  9. S

Evet. Banka da sürekli olarak döviz alış satış arasında ki fark yükseğe çıkıyor. Piyasa şuan hiç kimseye güven vermiyor. Eğer devlet verdikleri karardan vazgeçerse yani faizde kur farkını vermezse aşırı miktarda yükselicektir herkes yine dövize geçicektir. Verse de başka bir sıkıntı hazineden...
  10. S

Eğer alıcak olursam kendi banka kartımdan almayı düşünüyorum. Sanırım oradan direkt olarak çeker. Papara kart kullanmıyorum.
  11. S

Şuan piyasa biraz değişik evet ama yine aynı şeyleri yaşıyoruz gibi benim düşünceme göre artma ihtimali düşme ihtimalinden biraz daha fazla. Umarım yükselmez düşer de rahatlarız.
  12. S

Evet onu yeni öğrendim. Şuan satmakta sıkıntı çekiyorum ancak 1-2 ay sonra kur yükselince rahatlıkla satıcağımı düşünüyorum. Şuan en azından mining yapsın arada ki 1300tl farkı kapatsın.
  13. S

Ben aldığım da 7300tl gösteriyordu bankada. Bekleyen işlemlerde. 8600TL kestiler. Düşüceğini hiç sanmıyorum. Tl bütün paralar karşısında sürekli değer kaybediyor.
  14. S

Evet sonradan dikkat ettim. Google kuru yanlış gösteriyor. Hangi banka ile alıcaksa o bankanın kuru üzerinden değerlendirmek gerekiyor. Örnek olarak ben akbankı vericem. Şuan akbank kart ile almaya çalışsa 8600 civarına alıcak. Fiyatlar değişmezse daha.
  15. S

Rx6600 amazon jpden aldım 29mh gördüm en fazla oc yaptığım şekilde. Stabil olarak 27-28mh de çalışıyor ve 85W çekiyor. Şuan amazondan almaya kalksa bile 9k dan aşağı alıcağını çok düşünmüyorum ben. Ayarlarını biliyorsanız atabilir misiniz rica etsem.
  16. S

md3 sistem al satçılar 😀😀😀

Miningcisin ve bunları mı diyorsun. Bu daha da komik :D 1640630934 Fırsatçılık ile alakası yok bunun. Nasıl para kazanacağını sormucak adam tabii ki de.
  17. S

md3 sistem al satçılar 😀😀😀

JNASDNAAJNSDJAS gerçekten aşırı komiksin. İstediği gibi alıp satar ben alamadım alsam alıp satıcaktım. Yetişen alabilen alır. Biri gidip oyun oynucak diye ben neden para kazanmıyım ki?
  18. S

(5600x) bu sistemi aldım sizce iyi mi??

Çok çok ucuza almışsın gayet iyi. 6 ay önce falan imzamda ki sistemi ekran kartsız 6000tl ye sattım.
  19. S

Twitch için 2. yayın bilgisayarında 1600AF sistem yeterli olur mu?

Bu sistemin kolay kolay yayında donmaması gerekiyor. Ya çok ağır oyunlar oynuyorsunuz yada sisteminiz de bir sıkıntı olabilir. Bir tanıdığım r5 3600 ve rx550 ile yayın yapıyor ve donmadan oynayabiliyor. (lol) Yayında da her hangi bir sıkıntı olmuyor.
  20. S

Bu PC alınırmi bu fiyata?

Eğer parçalar çalışıyorsa gayet iyi bence. 3250tl falan olursa gerçekten baya iyi olur senin için.
Top Bottom