- Konu Sahibi Konu Sahibi
6600-6600XT diyelim
6600-6600XT diyelim
Hocam herhalde anlatmam için yazdınız diye varsayıp anlatıyorum.Dostum papara kart ile banka kartının arasında ne gibi farklar var?
Papara kredi kartı mı sanki. Papara ön ödemeli bir kart, banka kartından farkı sadece 18 yaş altı kullanılabiliyor.
Kurun düşmesini bekleyip alabilirsiniz. Şu an bir tık pahalı.Sapphire NITRO+ Radeon RX 6600 XT GAMING OC
70 yenden 2 adet çıktı kargo kdv dersen 78 yen eder oda 9k küsür iyi midir
Kart gümrükten geçene kadar provizyonda tuttuğuna emin misin?Hocam herhalde anlatmam için yazdınız diye varsayıp anlatıyorum.
Banka kartları parayı provizyonda tutuyor kart gümrükten geçene kadar para provizyonda duruyor eğer kur oynarsa gümrük vergisini yeni kura göre çekiyor bundan dolayı da karttan fazla çekim yapıyorlar genelde çünkü iki kez çekim yapılmasını müşteri sevmiyor kur düşünce de artan parayı genelde geri vermiyorlar
Papara parayı karttan anlık olarak çekiyor ve hiçbir çekim yapmıyor eğer isterseniz aldığım kartların amazon jp den faturaları ile birlikte karttan çekilen tutarların ekran görüntülerini atabilirim.
Hesapta dolar varsa direkt olarak kesiyorlarmış.Kurun düşmesini bekleyip alabilirsiniz. Şu an bir tık pahalı.
TR'ye göre iyi tabi ki fakat daha düşüğe de yakalanabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kart gümrükten geçene kadar provizyonda tuttuğuna emin misin?
Kredi kartı ile aldım, kart yola çıktığında dolar olarak kesti hesaptan.
Hocam bana şahsen 9100tl çekilecek diye mesaj geldi 9900 çekti 14ten 18e çıkarken almıştım ben ss lerini yarın atacağım aklıma gelirseKurun düşmesini bekleyip alabilirsiniz. Şu an bir tık pahalı.
Hesapta dolar varsa o ayrı hocam ona hiç hakim değilimKurun düşmesini bekleyip alabilirsiniz. Şu an bir tık pahalı.
Sorun çıkarmaz.@Mert Özkaya baskan altyapı olarak Abdullah Hacıgul'un 1660 süper için kurduğu altyapı yı kursak ordaki parçalar 6600xt için sorun çıkarır mı
Baskan cok sağol cevapsız bırakmadığın için Allah Razı OlsunSorun çıkarmaz.
Eskisi Gibi kâr veriyomu artıkMerhaba arkadaşlar kolay gelsin hepinize, ben karar veremiyorum hangi kart modeli ile mininge başlayacağıma ve aklımı karıştıran örneğin rtx 2060 ta 30 mhs veriyor rx 6600 xt de 30/32 mhs ya da rx 6600 28 mhs ama galiba kartlarda ki diğer etken güç tüketimi falan bu konuda yardımcı olur musunuz.
2. Anakart / PSU / Ram / CPU vs ve parçalar model ve marka olarak ne olmalı varsa bilginiz paylaşıp yönlendirebilirseniz sevinirim...
Rica ederim ne demek.Baskan cok sağol cevapsız bırakmadığın için Allah Razı Olsun
Bence şahsi fikrim eski diye bir şey yok baskan kurlara göre değişmekte fiyatlar her zaman kazanırsın ha ne olur belki amorti etme süren uzar ama sonrasında senindir : )Eskisi Gibi kâr veriyomu artık
papara kart ile olur mu ki ? .dJapon yeni ayda 1-2 kez düşüyor illaki.
Alacaksanız banka kartı ile alın. Kredi kartı sıkıntı oluyor.
üstte bir arkadaş aldığını yazmıştı yanılmıyorsampapara kart ile olur mu ki ? .d