Neler Yeni

md3 sistem al satçılar 😀😀😀

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

yigitdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yiğit Emre Doğan
Arkadaşlar ben dün sistemi almayı denedim ödeme ekranındayken stoklar bitti alamadım bu fırsatcı arkadaşlar stok stok alıp satıyorlar bu tip arkadaşlar yüzünden pc almayı bekleyen gerçek insanlar sistemlerini stok bittiği için alamadı bu fırsatları kınıyorum yaptıkları insanlığa sığmaz

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Arkadaşlar ben dün sistemi almayı denedim ödeme ekranındayken stoklar bitti alamadım bu fırsatcı arkadaşlar stok stok alıp satıyorlar bu tip arkadaşlar yüzünden pc almayı bekleyen gerçek insanlar sistemlerini stok bittiği için alamadı bu fırsatları kınıyorum yaptıkları insanlığa sığmaz
E onlar kapıyorsa sen de kap. Yapacak bir şey yok.

onurorkn2

80+
Uygunsuz davranış
yorumlara bak biri birsey diyince hepsi arkadan gelmis sonucda it ite it kuyruğu bende miningciyim al sat yapiyorum elime 100 kere kart gecmisdir biliyorz al sat ne oldugunu buna al satci denmez hakka girmek denir 100 stok yapmis adamlar sizin için oyuncunun hakkini giriyonuz onlar alamadi onlarin sucu ne simdi adam 10 aralikdan beri forumlarda md3 bekliyor o bile alamadi isinize gelmeyince anca bunu dersiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saniyesinde girdim ztn
kardeş kafasiz bu anlamaz yorum yapma buna adam bizim icin sistem yapiyor 100 stok cikariyor al sat yapiyo adam anlamaz bunun gibiler

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
JNASDNAAJNSDJAS
gerçekten aşırı komiksin. İstediği gibi alıp satar ben alamadım alsam alıp satıcaktım. Yetişen alabilen alır. Biri gidip oyun oynucak diye ben neden para kazanmıyım ki?

yigitdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yiğit Emre Doğan
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
yorumlara bak biri birsey diyince hepsi arkadan gelmis sonucda it ite it kuyruğu bende miningciyim al sat yapiyorum elime 100 kere kart gecmisdir biliyorz al sat ne oldugunu buna al satci denmez hakka girmek denir 100 stok yapmis adamlar sizin için oyuncunun hakkini giriyonuz onlar alamadi onlarin sucu ne simdi adam 10 aralikdan beri forumlarda md3 bekliyor o bile alamadi isinize gelmeyince anca bunu dersiniz

kardeş kafasiz bu anlamaz yorum yapma buna adam bizim icin sistem yapiyor 100 stok cikariyor al sat yapiyo adam anlamaz bunun gibiler
Vallaha hocam çok haklısınız ne zamandır md3 bekliyotdum bu fırsatcı şrfszler yüzünden alamadım saniyesinde girdim sabahın 7 sinde kalkıp erkan başında bekledim sonuç ne fırsatcı lafın alıp 11k 12 k ya satması

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

Miningcisin ve bunları mı diyorsun. Bu daha da komik :D

Vallaha hocam çok haklısınız ne zamandır md3 bekliyotdum bu fırsatcı şrfszler yüzünden alamadım saniyesinde girdim sabahın 7 sinde kalkıp erkan başında bekledim sonuç ne fırsatcı lafın alıp 11k 12 k ya satması
Fırsatçılık ile alakası yok bunun. Nasıl para kazanacağını sormucak adam tabii ki de.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,290
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom