Arama sonuçları: *

1. Shimaida

200 bin tl bütçeyle herşeyi kaldıran pc önerisi

Bosuna ugrasmayin konu trol iste. Yani posttaki soruya bak herseyi kaldirab pc, bir amaci yok gayesi yok sadece herseyi kaldirsin yeter😂😂
  2. Shimaida

2. el pc alıcam ilerde yükseltmeyi düşünüyorum

B450M S2H, AM4 soket türüne sahip bir anakart. Sendeki işlemci için gerekli olan soket türü FM2+ yani o iş yaş.
  3. Shimaida

Toplama PC nin parça uyumu

Çok geniş kapsamlı bunlar. Soketi var, pin türü var, anakartı var osu var zırtı var pırtı var. Sen ne toplayacaksın buraya yaz millet yardımcı olur. Yoksa parça uyumundan bahsetmeye başlarsak çok uzun sürer.
  4. Shimaida

İ3 10100F-RX6500XT Sistemi 7.499TL'ye Aldım/ Fiyat İyi Mi?

Sistem güzel seni üzeceğini zannetmem. Çoğu oyunu rahat açacak bir sistem. Oynayacak oyunun yoksa 100 TL'lik steam cüzdan kodunu uyguna bırakırım.o.O2
  5. Shimaida

Bir tane site vardı ismi neydi acaba

Mediaget.
  6. Shimaida

Black Friday beklenir mi?

Cevaplar: %10 konuyla ilgili %90 Efsane Cuma vs Kara Cuma vs Muhteşem Cuma vs Robinson Crusoe ve Cuma
  7. Shimaida

Ryzen 5 1600 AF + RX 580 sistem ne kadar eder?

2699 TL yerine 2701 TL'ye alırım.
  8. Shimaida

Rtx 2060 mining yapılır mı??

Muhtemelen ceza yiyeceğim ama yapma diyenler ya boş yapıyor ya da dalga geçiyor. İki ihtimal de kötü. Birinde trollük yapıp dalga geçiyorlar, diğerinde de cahillik yapıyorlar... Kart 94 Watt çekiyor 33 MH/s alıyor ETH'de. RVN denemedim. Mining bitmez, bitmeyecek...
  9. Shimaida

Bilgisayar montaj nerede yapılır

Nasıl toplaman değil de nasıl toplamaman gerektiğin videoyu atıyorum.
  10. Shimaida

Rx 5500xt ne kadar eder

https://www.sahibinden.com/bilgisayar?query_text_mf=1660+Super&query_text=1660+Super&sorting=price_asc Sıfırda satıcılar fırsatçılık peşindeler. Ne de olsa stoklarda yok daha fazlasına satmalıyım mantığıyla çalışıyorlar, biri fiyat yükseltince diğerleri de koyun gibi fiyat yükseltiyor.
  11. Shimaida

Rx 5500xt ne kadar eder

Satacağınız fiyata yakın 1660S ve Ti var. Sıfır kart deseniz alamazsınız zaten. Kartın ederi 4,5K civarı. Sahibinden'deki ilanlara bakarak referans alabilirsin.
Top Bottom