Fiyat olarak iyi yani hayırlı olsunSelam dün gece sipariş etigim sistemimde
İ3 10100f
2×8 16gb ram
Rx6500xt
Sostemin bileşenleri bu sizce nasil
Fiyat=7.499tl
Fiyat olarakda nasil teşekurler
Güzel reklamSistem güzel seni üzeceğini zannetmem. Çoğu oyunu rahat açacak bir sistem. Oynayacak oyunun yoksa 100 TL'lik steam cüzdan kodunu uyguna bırakırım.
Reklam falan değil ya ucuza satıyorum elden çıksın nakit ihtiyacım karşılansın diye.
Raporlayacağım , Adamın Konusuyla Ticaretinizin Ne Alakası VarNormalde kodlar aynı fiyata satılır sen ne kadar arayla aşşa fiyata satıyosun ona göre belki ben alırım
Özelden yazsın o zamanRaporlayacağım , Adamın Konusuyla Ticaretinizin Ne Alakası Var
Konularda Ticaret Çok Fazla Olmaya Başladı Artık.
Ben konuyla alakalı cevabımı verdim onada bi tane bişey yazdımRaporlayacağım , Adamın Konusuyla Ticaretinizin Ne Alakası Var
Konularda Ticaret Çok Fazla Olmaya Başladı Artık.
Eğer kampanya veya bedava aldıysa 100'lük kuponu 70-80 e bırakması lazım.Sistem güzel seni üzeceğini zannetmem. Çoğu oyunu rahat açacak bir sistem. Oynayacak oyunun yoksa 100 TL'lik steam cüzdan kodunu uyguna bırakırım.
O Zaman Ya Özelden , Ya da 2.El Bölümünden işinizi halledin.Özelden yazsın o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben konuyla alakalı cevabımı verdim onada bi tane bişey yazdım
Haklısın ben rx6600xt ile sıfır almak isteyenlere sadece özelden yazdım mesela çok alakasız buraya yazmalarıO Zaman Ya Özelden , Ya da 2.El Bölümünden işinizi halledin.
Ticaretinizin Konuyla Alakası Olsa Neyse diyeceğim, alakası da yok. Neyse , halledildi zaten.