Neler Yeni

Black Friday beklenir mi?

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,228
İsim
haro
Kara Cuma beklersin. Tamam indirim gelir ama zamlarda şöyle gelir;

1-Dolar artar.
2-Coinler artar, haliyle ekran kartı fiyatları artar
3-Çip krizi hastalık vs sebepler ortaya çıkıp fiyatları artırabilir vs. vs.

Yani özetle paran varsa kenarıda boş durmasın. Altın yap, bir şey yap bir şey al ama o para orada durmasın bekleme yani.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Çok doğru. Ciddi ciddi indirimler yapan satıcılar da var ama fake indirimlerden geçilmiyor ciddi indirim dediğimizde en fazla %10 falan oluyor çok bir etkisi olmaz dolar her saat artıyor dolar %0.5 artsa satıcılar ürüne %5-6 zam yapıyor bence şu an al.
Açıkçası 0.5 artıp %5 zam normal olmasada %3.5'a kadar kabul edilebilir. Dolar artınca 1.'si malzeme fiyatı artıyor, 2.'si malzeme fiyatı artınca işci masrafları da artıyor, 3.'sü işci masrafları da artınca fiyata tamamen yansıyor. E bunun sevkiyatı satıcı kârı firmaların aldığı komisyonlar vergiler v.s eklenince hâliyle normal. Diyeceksin e hocam bu direk yurt dışından geliyor. Hocam öyle ama buraya geldiğinde kur %0.5 artıyor diyelim ürün 500$ ise 2.5 dolar artıyor diyelim. artık 2.5$'ın da bir %18 vergisi var. Vergi gelince hâliyle fiyatı artıyor fiyatı artınca ne oluyor aracı firma (n11 v.s) daha fazla kesiyor komisyonu. O yüzden yani 0.5 artınca fiyatların da 0.5 artması gerektiğini düşünmeyin.
Konu çok dağıldı, hocam ben olsam şimdiden alırdım. 4 5 ay önce aldığım parçalar şuan 2 katı zam yemiş :D

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Saticilarin millete geçirme gününden başka bir şey değil. Yalan dolan hep. Git istediğin ürünün fiyatına bak. 150 olanı 300 çıkarıp 160 a indirdik diye indirim gösteriyorlar. Geçiriyorlar.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Saticilarin millete geçirme gününden başka bir şey değil. Yalan dolan hep. Git istediğin ürünün fiyatına bak. 150 olanı 300 çıkarıp 160 a indirdik diye indirim gösteriyorlar. Geçiriyorlar.
Evet kesinlikle doğru bende emin olamamıştır test ettim bir üründe zerre indirim olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,333
Üyeler
164,479
Son üye
Naknak1967
Top Bottom