Black Friday beklenir mi?

Kara Cuma beklersin. Tamam indirim gelir ama zamlarda şöyle gelir;

1-Dolar artar.
2-Coinler artar, haliyle ekran kartı fiyatları artar
3-Çip krizi hastalık vs sebepler ortaya çıkıp fiyatları artırabilir vs. vs.

Yani özetle paran varsa kenarıda boş durmasın. Altın yap, bir şey yap bir şey al ama o para orada durmasın bekleme yani.

Çok doğru. Ciddi ciddi indirimler yapan satıcılar da var ama fake indirimlerden geçilmiyor ciddi indirim dediğimizde en fazla %10 falan oluyor çok bir etkisi olmaz dolar her saat artıyor dolar %0.5 artsa satıcılar ürüne %5-6 zam yapıyor bence şu an al.
Açıkçası 0.5 artıp %5 zam normal olmasada %3.5'a kadar kabul edilebilir. Dolar artınca 1.'si malzeme fiyatı artıyor, 2.'si malzeme fiyatı artınca işci masrafları da artıyor, 3.'sü işci masrafları da artınca fiyata tamamen yansıyor. E bunun sevkiyatı satıcı kârı firmaların aldığı komisyonlar vergiler v.s eklenince hâliyle normal. Diyeceksin e hocam bu direk yurt dışından geliyor. Hocam öyle ama buraya geldiğinde kur %0.5 artıyor diyelim ürün 500$ ise 2.5 dolar artıyor diyelim. artık 2.5$'ın da bir %18 vergisi var. Vergi gelince hâliyle fiyatı artıyor fiyatı artınca ne oluyor aracı firma (n11 v.s) daha fazla kesiyor komisyonu. O yüzden yani 0.5 artınca fiyatların da 0.5 artması gerektiğini düşünmeyin.
Konu çok dağıldı, hocam ben olsam şimdiden alırdım. 4 5 ay önce aldığım parçalar şuan 2 katı zam yemiş :D

Saticilarin millete geçirme gününden başka bir şey değil. Yalan dolan hep. Git istediğin ürünün fiyatına bak. 150 olanı 300 çıkarıp 160 a indirdik diye indirim gösteriyorlar. Geçiriyorlar.

Saticilarin millete geçirme gününden başka bir şey değil. Yalan dolan hep. Git istediğin ürünün fiyatına bak. 150 olanı 300 çıkarıp 160 a indirdik diye indirim gösteriyorlar. Geçiriyorlar.
Evet kesinlikle doğru bende emin olamamıştır test ettim bir üründe zerre indirim olmadı

Geri