Arama sonuçları: *

1. S

Yeni Topladığım Bilgisayar Açılmıyor

Nasıl çözdün ?
  2. S

Yeni Topladığım Bilgisayar Açılmıyor

CPU ışığı mı kırmızı yanıyor anakart üzerinde ?
  3. S

Sistem parçaları arasında dar boğaz olma ihtimali nedir?

İlk mesaja göre cevap veriyorum, psu kötü ve sıvı soğutucu gereksiz bence.
  4. S

(50k)hayırlı olsun mu geçmiş olsun mu ? (i9 14900KF)

İptal edebiliyorsan iptal yoksa iade et. Bu ne saçma sistem olmuş.
  5. S

Çözüldü✓ DDR5 sistem toplamaya başladım. Beraber düşünelim, tavsiyelerinizi bekliyorum

Şu an ne kadar harcadın ve ne kadar bütçe kaldı ?
  6. S

55 bin tl ye topladığım sistem mantıklı mı ?

Pahalı dostum. 55kya çıkıp ekran kartını 6800 alman çok kötü tercih olmuş.
  7. S

sizce hangisi bütçe max 60k !

4070 superli sistem kesinlikle pahalı. Parçaları tek tek kendin alarak aynı fiyata çok daha kaliteli bileşenler alabilirsin. Ayrıca aldığın yerlere göre taksit imkanın da olur.
  8. S

100k bütçede beyaz sistem toplama (4070 super)

Dostum 100 bine toplamaya çalıştığın sistem gözümü kanattı. Umarım trolldür.
  9. S

Rx 7800 XT mi yoksa rtx 4070 süper mi

70binlk sistemi 2kda kullanın hocam. Gerekirse kasayı 60 bine alın, 10 bini de monitöre ayırın. 1708780674 4070 Super > RX 7800 XT bu arada.
  10. S

Ryzen 5 7500F Asus 4070Ti Super Sistem Nasıl?

Kasayı daha dün aldım hocam kargodan, henüz kurulum yapmadım. Aslında bu kasa aklımda yoktu ama sanırım tekrardan girmiş stoklara. Aşağıdaki indirim konusunda kullanan arkadaşlar tavsiye edince aldım ben de. Ürün açıklamasında bu şekilde bilgi mevcut. Bence aciliyeti yoksa kasa için en azından...
  11. S

Ryzen 5 7500F Asus 4070Ti Super Sistem Nasıl?

Bence yaptığınız en doğrusu, parçaları tek tek toplamak daha avantajlı oluyor. Buradaki arkadaşlar nedense hazır sistemleri direkt öneriyorlar ama hazır sistemlerde genelde ekran kartını yüksek tutup yan parçaları giriş seviyesi koyuyorlar. Fiyat uygun gözüküyor kabul ama peşin alınmayacaksa...
  12. S

50 Bin tl ile bu sistem Nasıldır.

Bence aradaki fiyat farkına değmez hocam ama sen bilirsin yine de.
  13. S

Kendi kurduğum sistemi örnek vereyim fikir olması için. Biraz indirim kovalayarak topladım şu an 29 bin oldu toplam. Benim de hedefim 50 bini geçmemekti ama fiyatlar artışa geçtiği için biraz üstüne çıkacak gibi duruyor. Kasa ve ekran kartı henüz almadım. Ekran kartını en son alacağım. 4070 /...
  14. S

Hazır sistem yerine kendin toplaman daha mantıklı olur bence. Rakam 50 bini bir tık geçebilir ama daha iyi parçalar almış olursun.
  15. S

Super 7000 vs Vulcan-4070 Ti super hangi sistem daha iyi?

4070Ti Super için 8k fark vermeye gerek yok. Ayrıca anakart da kötü ilk sistemde, oradan da 2-3k dersen ilk sistem 10 bin tl daha ucuza geliyor. İlk sistemi al geç 10 bin cebinde kalsın ya da monitör alırsın yoksa.
  16. S

7800 xt alınır mı bilgili olan arkadaşlar yazabilir mi

4070 Super, 7800XT'den daha iyi bir kart. Düz 4070 olsaydı ben de 7800XT derdim.
  17. S

Beklemek mi Hemen Almak mı ? (ZAMLAR)

Valla bizim ülkede yarın ne olacak kimse bilemez. Şu açıdan düşün; hazır kasalarda anakart, ram, ssd vs genelde dandik markalar veya giriş seviyesi seçiliyor. Sen iyi takiple güzel indirim buldukça en azından orta, yeri gelir iyi kampanyayla üst seviye parça denk getirebilirsin. Ekran kartı 2.el...
  18. S

Beklemek mi Hemen Almak mı ? (ZAMLAR)

Madem aradasın, benim taktiği uygula. Hazır sistem almak yerine indirim kovalayarak parçaları tek tek kendin toplayabilirsin.
  19. S

DDR 5 sistem için neler almalıyım

Hocam aynı şeyi söyledik. :) +ram olunca 13kyı geçiyor ilk mesajınızda yani yazdığınız rakamı.
  20. S

DDR 5 sistem için neler almalıyım

Sadece işlemci ve anakart 12k yapıyor.
Top Bottom