Neler Yeni

Super 7000 vs Vulcan-4070 Ti super hangi sistem daha iyi?

LaEspada

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin Cebesoy
Arkadaşlar merhaba. İki sistemden hangisi daha iyidir? Birinci sistemde anakart yükseltmesi, RAM yükseltmesi ve SSD bir tık daha iyi. Diğer sistemde ise 4070 Ti super var. Ama ikinci sistem 8000 TL daha pahalı. Fazla bütçem yok. O yüzden ikinci sistem için değmez derseniz birinci sistemi alacağım. Eğer ikinci daha iyi derseniz bütçemi mecbur zorlayacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
11.png
22.png

ThE LoSt

80+ Gold
Arkadaşlar merhaba. İki sistemden hangisi daha iyidir? Birinci sistemde anakart yükseltmesi, RAM yükseltmesi ve SSD bir tık daha iyi. Diğer sistemde ise 4070 Ti super var. Ama ikinci sistem 8000 TL daha pahalı. Fazla bütçem yok. O yüzden ikinci sistem için değmez derseniz birinci sistemi alacağım. Eğer ikinci daha iyi derseniz bütçemi mecbur zorlayacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ti Süper kartlı sistem daha iyi

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhaba. İki sistemden hangisi daha iyidir? Birinci sistemde anakart yükseltmesi, RAM yükseltmesi ve SSD bir tık daha iyi. Diğer sistemde ise 4070 Ti super var. Ama ikinci sistem 8000 TL daha pahalı. Fazla bütçem yok. O yüzden ikinci sistem için değmez derseniz birinci sistemi alacağım. Eğer ikinci daha iyi derseniz bütçemi mecbur zorlayacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
54K verabileceksen Gamegaraj daki 4070Ti Süperi al işlemcisi de çok daha iyi sıvı soğutma falan da var.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,357
İsim
Emir
oyun için ve 2k da oynamak istiyorsanız 12gb vram bazı oyunlarda yetmıyor

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Ege
Bütçe çıkıyorsa 4070tisuper ama ben olsaydım super 7000 olana 7800x3d takardım. Gamegarajdakinde Peerless Assasin kule tipi soğutma seç. Anakart olarakda bence B650m silver yap

Siluet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak Akça
4070Ti Super için 8k fark vermeye gerek yok.
Ayrıca anakart da kötü ilk sistemde, oradan da 2-3k dersen ilk sistem 10 bin tl daha ucuza geliyor.
İlk sistemi al geç 10 bin cebinde kalsın ya da monitör alırsın yoksa.

Top Bottom