- Bütçe
- 25000
Arkadaşlar herkese selam.Forumu bu aralar meşgul ediyorum baya arada kaldığım için bu yüzden genel olarak bir yazmak istedim cevaplarsanız sevinirim.2020yılında yine sistem toplamak istiyordum ve 2-3 ay boyunca forumdan çıkmıyordum ve en sonunda Abdullah abinin çıkardığı F/P bir sistemi sınırlı stok bitmeden almayı başarmıştım. Piyasaya göre fiyatı inanılmaz iyiydi ve kendimi şanslı görmüştüm fakat bu sene yine sistem toplamaya karar verdim ve şu 1-2 haftada saçlarım beyazladı resmen.Bu fiyatları ve sistemleri görünce gerçekten çok üzüldüm fakat günün sonunda bir sistem toplama isteğim geçmedi. Şimdi sorum şu ;
Piyasa böyleyken yine de hızlıca en mantıklı sistemi satın almak mı ? Yoksa Youtuberların çıkaracağı F/P sistemleri beklemek mi ?. Acelem yok fakat korktuğum şeyi anlamışsınızdır bu sistemler çıkasıya kadar şuan almadığıma pişman olur muyum? Yorumlarınızı bekliyorum.
Piyasa böyleyken yine de hızlıca en mantıklı sistemi satın almak mı ? Yoksa Youtuberların çıkaracağı F/P sistemleri beklemek mi ?. Acelem yok fakat korktuğum şeyi anlamışsınızdır bu sistemler çıkasıya kadar şuan almadığıma pişman olur muyum? Yorumlarınızı bekliyorum.