Neler Yeni

Beklemek mi Hemen Almak mı ? (ZAMLAR)

Sistem Satın Almak

• Şimdi satın al zam gelebilir.

Oylar: 19 48.7%
  • Bütçene uygun F/P sistem bekle (PCH,DA vs...)

Oylar: 20 51.3%

• Oy kullanan toplam üye
    39
Madem aradasın, benim taktiği uygula.
Hazır sistem almak yerine indirim kovalayarak parçaları tek tek kendin toplayabilirsin.
bu da mantıklıymış ama çok kar edebilir miyim bilmiyorum sonuçta hazır sistemler tek tek toplamaya göre daha avantajlı oluyor uğraşmaya değer mi emin misin ?

Siluet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak Akça
bu da mantıklıymış ama çok kar edebilir miyim bilmiyorum sonuçta hazır sistemler tek tek toplamaya göre daha avantajlı oluyor uğraşmaya değer mi emin misin ?
Valla bizim ülkede yarın ne olacak kimse bilemez.
Şu açıdan düşün; hazır kasalarda anakart, ram, ssd vs genelde dandik markalar veya giriş seviyesi seçiliyor.
Sen iyi takiple güzel indirim buldukça en azından orta, yeri gelir iyi kampanyayla üst seviye parça denk getirebilirsin.
Ekran kartı 2.el temiz garantili vs denk getirebilirsin.

Bence şu an hazır sistemler içerdikleri bileşenlere göre pahalı. (anakart, ram, ssd, kasa.) Bunları iyileriyle değişmeye kalkınca da fiyat uçuyor zaten.

Starlex

80+ Silver
Arkadaşlar herkese selam.Forumu bu aralar meşgul ediyorum baya arada kaldığım için bu yüzden genel olarak bir yazmak istedim cevaplarsanız sevinirim.2020yılında yine sistem toplamak istiyordum ve 2-3 ay boyunca forumdan çıkmıyordum ve en sonunda Abdullah abinin çıkardığı F/P bir sistemi sınırlı stok bitmeden almayı başarmıştım. Piyasaya göre fiyatı inanılmaz iyiydi ve kendimi şanslı görmüştüm fakat bu sene yine sistem toplamaya karar verdim ve şu 1-2 haftada saçlarım beyazladı resmen.Bu fiyatları ve sistemleri görünce gerçekten çok üzüldüm fakat günün sonunda bir sistem toplama isteğim geçmedi. Şimdi sorum şu ;
Piyasa böyleyken yine de hızlıca en mantıklı sistemi satın almak mı ? Yoksa Youtuberların çıkaracağı F/P sistemleri beklemek mi ?. Acelem yok fakat korktuğum şeyi anlamışsınızdır bu sistemler çıkasıya kadar şuan almadığıma pişman olur muyum? Yorumlarınızı bekliyorum.
Bence hemen al imf nin türkiyedeki dolar üzerindeki tahmini çok kötü 2030 lara 1 dolar 70tl gibi tahminlerde bulunuyor bu yüzden bence hemen al

WestnighT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
inan
Hocam şöylekji globalde işler iyi gitmiyor Nvidia stok sıkıntıları ve ekran kartlarının sorunları ile boğuşurken amd tarafında sızıntı fiyatlkar hiç beklendiği gibi gelmedi eğer amd ekran kartlı sistem alacaksanız ben rx 9000 serisini görüp öyle karar verirdim nvidia alacaksam rtx 40 serisi seçeneklerini değerlendirirdim rtx 5070 ti ın bile ortalama fiyatı 930 dolar seviyesinde seyrederken Türkiye fiyatlarının uygun olacağını pek sanmıyorum ki rtx 5070 ti ın msrp fiyatı 749 dolardı.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam şöylekji globalde işler iyi gitmiyor Nvidia stok sıkıntıları ve ekran kartlarının sorunları ile boğuşurken amd tarafında sızıntı fiyatlkar hiç beklendiği gibi gelmedi eğer amd ekran kartlı sistem alacaksanız ben rx 9000 serisini görüp öyle karar verirdim nvidia alacaksam rtx 40 serisi seçeneklerini değerlendirirdim rtx 5070 ti ın bile ortalama fiyatı 930 dolar seviyesinde seyrederken Türkiye fiyatlarının uygun olacağını pek sanmıyorum ki rtx 5070 ti ın msrp fiyatı 749 dolardı.

Konunun ne zaman açıldığına baktın mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,192
Üyeler
172,343
Son üye
dreads07
Top Bottom