gdburak
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 376
- İsim
- Burak
Hocam 0,5 ms monitörler bu fiyatlarda yalan oluyor genelde.VA panel monitör tavsiye etmem IPS alın.Benim atıığım monitörü almak isterseniz gönül rahatlığıyla alabilirsinizAa çok teşekkür ederim ben de nerdeyse 5 7 yıllık dümdüz monitörden geçiş yapacam da en iyisi olsun istiyorum 0.5 ms gecikmelere baktım hep sizce arasında pek fark olur mu 0.5 ve 1 ms ile?
Hocam genelde fps türü oyunlar oynuyorum özellikle şu sıralar vardiyalı çalışıyorum bir kaç adam vurup çıkmak istiyorum sadece oyundan. Az önce sorduğumu size de tekrar sorayim sizce 0.5 ms ile 1 ms arasında çok fark var mı?
Valla hocam bu konuda haklısın ama yeter yıllardır yeni bilgisayar alacam alacam diyorum aldım. Muhtemelen yeni gelecek ekran kartlarına upgrade etmek istesem sadece ekran kartını değiştirmem yetecek bu sebeple çok da problem etmedim.
Arkadaşlar ben de kendim baktığimda şu iki monitörü buldum:
MSI Mag 27cq6pf 27 Inç 180hz 0.5ms Qhd Adaptive Sync Rapid Va Curved Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MSI Mag 27cq6pf 27 Inç 180hz 0.5ms Qhd Adaptive Sync Rapid Va Curved Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glAOC 27" Q27G4X 0.5ms 180hz FAST,IPS HDMI,DisplayPort Adaptive Sync 2K Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
AOC 27" Q27G4X 0.5ms 180hz FAST,IPS HDMI,DisplayPort Adaptive Sync 2K Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl