Arama sonuçları: *

1. Slyleight

Sistemi Topladım! Sizce ederi nedir? / Öneri

Ekran kartı olarak ne almayı planlıyorsun. AMD mi NVIDIA mı ? Ve biraz daha para verip 1-2 TB HDD al. 256 GB SSD kurtarmaz seni.
  2. Slyleight

5900x li en ucuz sistem

Son çıkan 11 serisi performans olarak gayet iyi, fakat hangisi ne kadar F/P emin değilim. Uzun süredir piyasayı takip etmiyorum. Yani başkasına sorsan daha iyi. Şuan piyasada ekran kartları pahalı olduğu için tek tek toplamak yerine hazır sistem almayı düşünebilirsin. Forumda bolca hazır sistem...
  3. Slyleight

5900x li en ucuz sistem

5900X kullanıyorum, render veya kodlama tarzında derleme gerektiren şeyler ile uğraşmıyorsan Ryzen almana gerek yok. Oyun için Intel kullanmak daha iyi. Hem de CSGO oynayacağım diyorsun, bunun için 5900X gibi üst segment bir işlemciyi düşük bir ekran kartıyla kullanmak bence mantıksız. İlla...
  4. Slyleight

10-11k arası 3060lı bir sistem toplar mısınız?

Şu fiyata 3060Ti sistem bulmak hayal gibi geliyor ama gerçekten var. Umarım fiyatlar düşmeye devam eder...
  5. Slyleight

Mining Bitiyor Artık PC Alınır mı?

Fiyatlar düşecek ama madencilik yüzünden değil :) Düşsün ben madencilik için kart alacağım tekrardan.
  6. Slyleight

18.000 TL'ye 5600X+RTX 3070 Sistem Kaçırmayın!

İçinden ekran kartını söküp kalan parçaları satma fikri... Çık aklımdan
  7. Slyleight

3060Ti li sistemi satıp 6700XT Lİ Almak

O fiyata 3060Ti'lı sistem almak çok büyük şans bence. O fiyattan ilanı görseydim ben bile alırdım. Ekran kartının kendisi zaten neredeyse sistem fiyatında şu dönemde. Ben olsam elimde tutardım.
  8. Slyleight

Piyasa Düzelmeye Başladı !

En son eth balon, 1-2 aya düşer diyenler şuan kara kara 4000$ olmasına yanıyor. Eth düşse bile fiyatlar düzelmez. Çip sorunu denen bir şey var dünyada. Çoğu araç şirketi, bazı modellerinin üretimlerini durdurmuş durumda. Ben şansıma aralık ayında topladım sistemimi. Geçen sene ağustostan beri...
  9. Slyleight

13k-14k sistem önerisi

Qp den imzamda gördüğünüz ramleri satın aldım. 2 gün içerisinde kapıma geldi. Hiçbir sıkıntısını da görmedim açıkçası.
  10. Slyleight

Şu hazır sisteme bakarmısınız değerlendirirmisiniz

3060 ekran kartı o kadar para etmiyor ama bu gidişle bende yanıma alıcam mining için.
  11. Slyleight

Şöyle Bir Sistem Topladım Nasıldır?

Bende 3060 aldın diye sevinicektim, daha stokta bekliyorsun. Allah bol sabır versin kardeşim :(
  12. Slyleight

5800x+ 6900XT Sisteme Monitör Önerisi

35K'ya bu sistem bana çok gibi geldi, ama ekran kartı piyasası yüzünden pahalı olmuş. Ben benim sistemi her şey dahil 22K'ya kapatmıştım sanırım. Monitör dersen durmadan benim kullandığım monitörü öneriyorum herkese. 4 ay oldu sanırım, hiçbir sıkıntısı yok...
  13. Slyleight

Bilgisayarımı satmak istiyorum fiyatı nedir?

Biz madencilik yapıyoz da ondan xD
  14. Slyleight

18000 TL Bilgisayar Toplama

Kopyala-yapıştır benim sistemi, ama 3080 bulamazsın bu piyasada...
  15. Slyleight

Özelleştirmeli Sinerji Warmachine Sistem Nasıldır?

Kasa soğutma konusunda tek başına yeterli olmayacaktır. Her ne kadar şık dursa bile 1 adet fan ne yazık ki seni kurtarmaz. Üzerine kasanın ön kısmı kapalı, birkaç tane hava boşluğu var ama yeterli beslemeyi sağlar mı orası cidden şüpheli. Bu kasada kararlıyım, ekstra fan da almayacağım dersen...
  16. Slyleight

12.000TL Sistem Toplama

Aslında normal şartlarda 3060Ti 'lık belki zorlanırsa 3070 'lik sistem çıkabilir. Fakat piyasada stok olmadığı ve aşırı pahalılıktan dolayı gelecek odaklı bir sistem çıkar mı emin değilim :( Çok zor bir zamanda pc alma kararı almışsın...
  17. Slyleight

20k bütçe (oyun ve yayın)

Benim sisteme bakabilirsin :)
  18. Slyleight

R5 3600 + RTX 3060 sistem nasıl alınır mı

3060 bulursan söyle bende mining için alayım :) Umarım bulursun ama stoklar aşırı kötü.Şanslı olup her saat kontrol etmen lazım.
  19. Slyleight

3080 rog strix oc ve İ710700k lı sistem nasıl lütfen yorumlayın eleştirin

Bizim çocuk utangaç, daha yeni kuruldu.Driver'ları yok abisi
  20. Slyleight

3080 rog strix oc ve İ710700k lı sistem nasıl lütfen yorumlayın eleştirin

Kesinlikle, intel devri geçti. Seni de kırmızı tarafa bekliyorum... 1608139505 Ama kasanın içi o kadar güzel ki.... asus <3 1608139545 veee, artic liquid çok kaliteli bir soğutma sistemi, illa rgb kullanmama gerek yok, asus sağolsun kasa ışıl ışıl
Top Bottom