Neler Yeni

Özelleştirmeli Sinerji Warmachine Sistem Nasıldır?

Slavıc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Slavıc

Sistem bu ozellestirme olarak;
Anakart B450M-A
Ram 3000mhz lik 16gb ram
Dis kasa olarakta Corsair Carbide

Bu sistemi alicam sizce nasil ya da degismem gereken parca varmi

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

alake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Bilal Yalçın
d

Sistem bu ozellestirme olarak;
Anakart B450M-A
Ram 3000mhz lik 16gb ram
Dis kasa olarakta Corsair Carbide

Bu sistemi alicam sizce nasil ya da degismem gereken parca varmi
Anakarti değiştirmeniz iyi olmuş, onun dışında sistem güzel 3300x r5 2600'den oyun kısmında daha iyi diye biliyorum hem.

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Kasa soğutma konusunda tek başına yeterli olmayacaktır. Her ne kadar şık dursa bile 1 adet fan ne yazık ki seni kurtarmaz.
Üzerine kasanın ön kısmı kapalı, birkaç tane hava boşluğu var ama yeterli beslemeyi sağlar mı orası cidden şüpheli.

Bu kasada kararlıyım, ekstra fan da almayacağım dersen, stok fanı önden çıkarıp sadece egzoz olarak arkaya takmanı öneririm.

GameBooster GB-G3309B modelinde 4 adet fan var ve ön panelinin de mesh olduğunu varsayarsak çok daha iyi bir seçim olabilir.

Slavıc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Slavıc
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
d
Anakarti değiştirmeniz iyi olmuş, onun dışında sistem güzel 3300x r5 2600'den oyun kısmında daha iyi diye biliyorum hem.
Islemciyi r5 3500 e cekebilirim arada 150tl fsrk var cokta abarti bi fiyat farki yok

Kasa soğutma konusunda tek başına yeterli olmayacaktır. Her ne kadar şık dursa bile 1 adet fan ne yazık ki seni kurtarmaz.
Üzerine kasanın ön kısmı kapalı, birkaç tane hava boşluğu var ama yeterli beslemeyi sağlar mı orası cidden şüpheli.

Bu kasada kararlıyım, ekstra fan da almayacağım dersen, stok fanı önden çıkarıp sadece egzoz olarak arkaya takmanı öneririm.

GameBooster GB-G3309B modelinde 4 adet fan var ve ön panelinin de mesh olduğunu varsayarsak çok daha iyi bir seçim olabilir.
Bu kasada kararliyim ya eger cok isinirsa kendim ekstra fan alirim önerin icin tesekkürler :)

Son düzenleme:

Slavıc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Slavıc
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kanka dis kasalarin isimleri cok benzermis kusura bakma benim ki önde 3 tane isik olan kasa spec-delta olan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,564
Üyeler
166,566
Son üye
kerim__krc
Top Bottom