Arama sonuçları: *

1. Than SKYWALKER

Sistemimi Kaça Satabilirim

Ryzen 5 5600 XFX RX6700 10GB MSI A520 M-A PRO Anakart GOODRAM 2X8 16 GB 3600 MGHz Ram FSP 80+ 650W PSU 500GB M2 SSD + 250 GB SSD FSP Vento 4 Fanlı Kasa 2022 Eylül Ayında Alındı 2 Yıl Olacak Neredeyse Termal Macun Yeni Değişti Üstünde Toz Bile Yok 2 Ayda Bir Detaylı Temizlik Yaptım OC vs Yapmadım...
  2. Than SKYWALKER

Bilgisayarımı Satmak İstiyorum

makarasına söylemiştim knkam sonunda gülücük var neden bu kadar gerildinki 1694800701 Yanına G24F2 Monitörüm Var 180 HZ Sıfırı 5K Y a Yakın İtopyada Tertemiz Onu Eklersem Ne Kadar Eder
  3. Than SKYWALKER

20 Ye Yaklaşmazmı Be :D
  4. Than SKYWALKER

Masaüstü Bir Bilgisayarım Var Alalı Tam 1 Yıl Oldu Geçen Yıl Eylül Ayında Almıştım Şuan Laptop Almak İçin Satmak İstiyorum Nerden Ve Ne Kadara Satabilirim Fikirlerinizi Bekliyorum PC Özelliklerini Bırakıyorum Kasam PC Hocasının HERO Sistemi RYZEN 5 5600 RX 6700 (XFX Swift) 2X 8GB (Total 16GB)...
  5. Than SKYWALKER

15000TL SİSTEM ÖNERİSİ

Teşekkürler Hocam Allah Herkese Daha İyislerini Nasip Etsin İnşallah
  6. Than SKYWALKER

15000TL SİSTEM ÖNERİSİ

Bende Kendim 8 Eylülde Hero Siparişi Verdim Gelmesini 4 Gözle Bekliyorum
  7. Than SKYWALKER

15000TL SİSTEM ÖNERİSİ

Fiyatı Uygun Ama PSU Biraz Korkutmuyormu Sizide?
  8. Than SKYWALKER

15000TL SİSTEM ÖNERİSİ

PC Hocası Hero Sistem Linki Bıraktım https://pckolik.com/urun/hero-pchocasi-amd-rx-6700-oyun-bilgisayari/
  9. Than SKYWALKER

12k 13 toplama pc önerisi

Beklemeni Ve Fırsat İndirimli Sistem Kovalamanı Tavsiye Ederim Ama RTX 3050 Bana Yeter Dersen Çok İyi 3050 li Sistemler Var
  10. Than SKYWALKER

13.500 TL hazır sistem

Rander VS Alacaksan NVİDİA Ekran Kartları Daha İyidir Fakat bu Fiyata Şuanda Çok mükemmel sistemler yok ben indirim kovalamanı öneririm ama bunları buldum senim için fiyatı düşük olanları özelleştirebilirsin https://www.incehesap.com/slate-1650-oyuncu-bilgisayari-fiyati-39295/...
  11. Than SKYWALKER

Minimum RX6600 Ekran Kartlı Sistem Tavsiyesi

İnş tam senin şstediğin gibi olur kankam ne diyim
  12. Than SKYWALKER

Aga bu sistemler hep bana ters zamanda çıkıyor maaş zamanına denk gelse alıcam ama yok abi illa ay sonu maaş bitince çıkarıyolar
  13. Than SKYWALKER

Evet youtubede bi yazı paylaştı bugün müş
  14. Than SKYWALKER

Donanım arşivi sistem yapacaksa pusuda beklerim ama keşke diğer ayın başlarında çıksaydı maaşlar fln o zaman yatıyor nede olsa 1661564334 Bende aynını düşünüyorum hem fiyat anlamında daha uygun oluyor ama xfx marka rx 6600 her sistemde var ve ben o kartı hiç beğenmiyorum fanlar düşük devirde...
  15. Than SKYWALKER

ARKADAŞLAR BÜTÇE MAX 15K MİNİMUM RX6600 GÜCÜNDE EKRAN KARTLI Bİ SİSTEM ARIYORUM NVİDİA EKRAN KARTI OLSADA OLUR AMA RTX3060 DAN AŞŞAĞI OLMASIN 16 GB RAM VE 500GB SSD YETERLİDİR PSU DA GÜVENİLİR BİR MARKA OLURSA SEVİNİRİM BÜTÇEYİ BİRAZ AŞABİLİR PROBLEM OLMAZ TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM SEVGİLERİMLE.
  16. Than SKYWALKER

İ3 10100f rx6400 darboğaz yapar mı? Bunların yanına Hangi monitörü almalıyım?

Bana kalırsa 8gb ram artık çok yetersiz 16 almalısın ama bütçen kısıtlıysa şimdilik 8 alıp sonra 16 ya kesin yükseltmelisin derim https://www.sinerji.gen.tr/kingston-8gb-fury-renegade-3200mhz-cl16-ddr4-ram-kf432c16rb8-p-40049?utm_campaign=akakce&v=1.65.8 Bu ram 8 GB 3200 mhz çok çok yeterli...
  17. Than SKYWALKER

İ3 10100f rx6400 darboğaz yapar mı? Bunların yanına Hangi monitörü almalıyım?

Darboğaz yapmaz monitör için benim önerim biraz daha bütçeyi zorlayıp VA panel monitör alman TN panel monitörler ucuz olsada kalitesiz bi 2600 vererek bu monitörü alabilirsin hatta indirimde bulursan daha ucuza bile alırsın https://www.epey.com/monitor/gamebooster-gb-2461cf.html
  18. Than SKYWALKER

bu pc ile monitor nasıl

Eğer cebindeki paran bu kadarsa iyice diğer sitelerde araştırarak doğru kararı ver ryzen 3 4100 berbat bir işlemci ve zaten sistem gereksiz pahalı bence başka sistemlere bak monitör iyi gibi ama tam özelliklerine bakman gerek displayport destekliyormu vs vs işte bence kendine daha iyi sistem...
  19. Than SKYWALKER

Bilgisayar Toplayacağım Aklımda Takılan Sorular Var

Peki 8gb Modeli Aldım Diyelim ryzen 3 3100 Taşırmı Onu Darboğaz yaşarmıyım?
  20. Than SKYWALKER

Bilgisayar Toplayacağım Aklımda Takılan Sorular Var

Arkadaşlar Belirli Bir Bütcede PC Toplayacağım Ryzen 3 3100 Yada Ryzen 5 1600AF Alacağım Hangisini Almalıyım Yanına 16 GB Ram Alacağım Ekran Kartında Çok Sorun Yaşıyorum Bazı İnsanlar AMD Alma İlerde Sıkıntı Yaşarsın Çok Çabuk Eskiyor 1 2 Yıl Sonra Çıkacak Oyunları Oynayamazsın Diyorlar Sizce...
Top Bottom