PC Hocası Hero Sistem Linki Bıraktımsadece kasa alacağım sizce bu fiyata en iyi sistem hangisi olur. amd sistem vs. farketmez f/p olursa çok iyi olur
Fiyatı Uygun Ama PSU Biraz Korkutmuyormu Sizide?Bunu da değerlendirebilirsiniz:
Sinerji Sargas Intel Core i5 12400F 512GB NVMe M.2 SSD Gigabyte GeForce Windforce 8GB OC RTX4060 Oyun Bilgisayarı
Sinerji Sargas Intel Core i5 12400F 512GB NVMe M.2 SSD Gigabyte GeForce Windforce 8GB OC RTX4060 Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Kasayı özelleştirebilirsiniz. 669 TL gibi bir farkla Corsair seçilebiliyor. Ha mesh olması başka olur tabi.Fiyatı Uygun Ama PSU Biraz Korkutmuyormu Sizide?
Hero daha mantıklı , kasayı değişince 15k yı aşıyor. Bence Hero alın geçin.Bunu da değerlendirebilirsiniz:
Sinerji Sargas Intel Core i5 12400F 512GB NVMe M.2 SSD Gigabyte GeForce Windforce 8GB OC RTX4060 Oyun Bilgisayarı
Sinerji Sargas Intel Core i5 12400F 512GB NVMe M.2 SSD Gigabyte GeForce Windforce 8GB OC RTX4060 Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bende Kendim 8 Eylülde Hero Siparişi Verdim Gelmesini 4 Gözle BekliyorumHero daha mantıklı , kasayı değişince 15k yı aşıyor. Bence Hero alın geçin.
Hayırlı olsun hocam.Bende Kendim 8 Eylülde Hero Siparişi Verdim Gelmesini 4 Gözle Bekliyorum
Teşekkürler Hocam Allah Herkese Daha İyislerini Nasip Etsin İnşallahHayırlı olsun hocam.