Arama sonuçları: *

1. T

Beyler kuzenimin çok bütçesi yok bu PC pcyi alacak

Ekran kartı yok mu? İşlemci kötü bu arada.
  2. T

3000 Serisini beklemem gerek mi?

Bence sistemin her şeyini toplayıp bir tek ekran kartını bırak, beklerken ne olacağı belli olmaz çünkü malum Türkiye'de yaşıyoruz.
  3. T

6000 TL Sistem Nasıl

Aynı fiyata satılan 1600 AF ile kıyaslayarak konuşuyorum.
  4. T

6000 TL Sistem Nasıl

3100 kötü bir işlemci.
  5. T

Ryzen 5 3600 ve sapphire radeon 5500xt pc nasıl olmuş.

Burası birazdan "AMD alma" dolacak :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  6. T

Sizce bu bilgisayarcıdaki sistem fiyatına göre nasıl?

Üzüldüğüm nokta şu, bu adamlardan bu sistemleri alan insanların gerçekten mevcut.
  7. T

İ7 10700k RTX 2080 Super Sistem Nasıl ?

Mhz değerini artırırken cl değerinde düşüş yaşadığına emin misin?
  8. T

İ7 10700k RTX 2080 Super Sistem Nasıl ?

Sistem çok iyi. Ramlere öyle bir overclock yapabilirsende seni tebrik etmek lazım.
  9. T

ailenin int. pc almaya izin vermemesi

Tabi ki. Mantıklı. Sinerji bilgisayarın facebook sayfası var, her gün ne kadar pc kargoladıkları vs. fotoğraflanıyor. Aynı zamanda iyi bir müşteri hizmetleri ve fiziksel mağazalarıda mevcut. Ailene söylersin ararlar, iletişim kurarlar ve aradaki güven sağlanır.
  10. T

Bilgisayarımı nasıl geliştirebilirim?

İnternet kafenin sattığı sisteme 2.500 vereyim nakit. 2550 derse vermem. Bilmiyorum anlatabildim mi?
  11. T

ailenin int. pc almaya izin vermemesi

Ben sistemimi tam olarak 7531 Türk Lirasına topladım. Aynı sistemi toplamadan hemen önce dedim ki, birde vatana sorayım, aradaki fiyat farkı 200-300 tl ise beklemeye değmez parçaları alır gelir evde toplarım. Vatana girdim, parçaları söyledim ve 11.000 Türk Lirası fiyat çıkarttılar. Hemde ekran...
  12. T

Cyberpunk için Bu Bilgisayar Alınır mı?

Ray Trac;ng açmaz ve ayarları ortaya alırsa 1660 Super'le bile rahat rahat oynar. Oyunun oynanış lansmanında 1050 ti kullanıldı.
  13. T

Düşük fiyatlı yüksek performanslı ekran kartları

Fiyatı hakkında inanın bir şey diyemiyorum çünkü kartın fiyatı diğer 2060lara göre oldukça yüksek. 3000 Serisi çıktığındada kartınız değer kaybetmez, bence merak etmeyin. 3. nesil intel'den beri bilgisayar toplayan bir birey olarak ekran kartının değer kaybettiğini ben henüz görmedim. R7...
  14. T

Kesinlikle orası öyle. Bende sabırsızlıkla RTX 3000 ve RX 5900 serisini beklemekteyim. Gelsin bakalım birisini seçeceğiz :devilish:
  15. T

https://www.n11.com/urun/gigabyte-nvidia-geforce-rtx-2070-super-windforce-oc-3x-gv-n207swf3oc-8gd-8-gb-256-bit-gddr6-ekran-karti-1420542?magaza=deltabilgisayar?gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAjwps75BRAcEiwAEiACMfgn98_aDjSM4yDp8LH9neIk9IEAM9L1veeZRskp5B71VfprqUE93BoCd5oQAvD_BwE Kesinlikle mantıklı.
  16. T

Game Garaj Skywalker 5AN Özelleştirme Nasıl?

O zaman iyi günlerde kullanmanı dilerim, bence doğru parçalardan oluşan güzel bir sistem :)
  17. T

Game Garaj Skywalker 5AN Özelleştirme Nasıl?

Sıvı soğutmayıda sonra eklesen senin için daha iyi olmaz mı? Onun yerine 2060 Super alırsan bence sistemin performansı için daha iyi olabilir.
  18. T

R5 3600+ 2070s'e Hangi Ram

10.000+ Sistemim var, bir tane ışık çıkmıyor. Her insan sevmek zorunda değil, neden böyle bir şart koştuğunu anlamadım 😄
  19. T

3700X + 5700 XT sistem iyi mi

Anladım dostum, geçmiş olsun böyle durumlar insanı her zaman üzer. Şanssızlık olmuş seninkisi biraz.
  20. T

3700X + 5700 XT sistem iyi mi

Bende daha önce GTX 960 kartımda aylarca ısınıp kapanma problemiyle uğraştım. Bunlar her kartta olabilir. Ancak şu anda piyasadaki çoğu kart kullanım konusunda problem yaratmayan kartlar. "WHQL" driver kullanıldığı sürece her hangi bir driver problemi son 1 senedir zaten kesinlikle "YOK"...
Top Bottom