Neler Yeni

ailenin int. pc almaya izin vermemesi

trempla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Mert DAMLA
knk biliyorum olmayacağını ama ailem ikna olmuyor akrabalardan komşulardan duydukları yalan yanlış bilgilerle bana karşı çıkıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk 3 yıldır anlatıyorum ne yapabilirim
bu seviyeye zar zor getirdim yoksa mahllede tek olan bi bilgisayarcıdan bu paraya i3lü 1030lu pc alıyorlardı

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
Garanti yapılmıyor mu? Ya bu mağazalar devletten izin alıp yapmıyor mu bunları, vergi ödemiyor mu? Bu mağazalar onaylı değil mi? Her gün internetten alışveriş yapan insanların beyninde sıkıntı mı var? 1900'lü yıllarda mı yaşıyoruz Allah aşkına ya.
Aynen bencede normal alışverişten daha ucuza geliyor birde direkt eline geliyor yani.

trempla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Mert DAMLA
Garanti yapılmıyor mu? Ya bu mağazalar devletten izin alıp yapmıyor mu bunları, vergi ödemiyor mu? Bu mağazalar onaylı değil mi? Her gün internetten alışveriş yapan insanların beyninde sıkıntı mı var? 1900'lü yıllarda mı yaşıyoruz Allah aşkına ya.
bana niye kızıryorsun bro ben biliyorum bunları ailem anlamıyor

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
Kanka bana öyle deseler şuanda almam daha iyi derim. Belki anlayabilirler ama bilemiyorum terste tepebilir belki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Tolga Yalçın
Ben sistemimi tam olarak 7531 Türk Lirasına topladım. Aynı sistemi toplamadan hemen önce dedim ki, birde vatana sorayım, aradaki fiyat farkı 200-300 tl ise beklemeye değmez parçaları alır gelir evde toplarım. Vatana girdim, parçaları söyledim ve 11.000 Türk Lirası fiyat çıkarttılar. Hemde ekran kartını 5700 XT değil RTX 2060 Super'e dönüştürerek. Vatandan bilgisayar almak asla ama asla akıl karı değil. Ailene durumu bu şekilde anlatabilirsin.

trempla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Mert DAMLA
Aynen bencede normal alışverişten daha ucuza geliyor birde direkt eline geliyor yani.
ben kendi telefonumu int zorla kandırarak aldırttım kargo geç geldi diye iyice güvenleri gitti

Rammstein

80+ Silver
Olm sana değil ailene kızıyorum zaten. Konuşsam konuşacağım da şimdi senin ailen, ayıp olur diye ağzımı açmıyorum.

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
Kanka sana sitem etmemiş gibi geldi bana.

Olm sana değil ailene kızıyorum zaten. Konuşsam konuşacağım da şimdi senin ailen, ayıp olur diye ağzımı açmıyorum.
Kanka bence böyle konulardan insan kırmaya gerek yok zaten anlayan anlar anlamayanın kendi tercihi.

trempla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Mert DAMLA
Ben sistemimi tam olarak 7531 Türk Lirasına topladım. Aynı sistemi toplamadan hemen önce dedim ki, birde vatana sorayım, aradaki fiyat farkı 200-300 TL ise beklemeye değmez parçaları alır gelir evde toplarım. Vatana girdim, parçaları söyledim ve 11.000 Türk Lirası fiyat çıkarttılar. Hemde ekran kartını 5700 XT değil RTX 2060 Super'e dönüştürerek. Vatandan bilgisayar almak asla ama asla akıl karı değil. Ailene durumu bu şekilde anlatabilirsin.
aklıma bir firik geldi deniyeceğim son olarak birkeç tane int pc birkaç tane vatanfan pc toplayıp katşılaştıttırıcam onlara ve bunun hakkındaki yasal yazıları okutucam

Rammstein

80+ Silver
Kanka sana sitem etmemiş gibi geldi bana.

Kanka bence böyle konulardan insan kırmaya gerek yok zaten anlayan anlar anlamayanın kendi tercihi.
Kanka insanız biz insan. Gelişmeye açığız. Yeni şeyler öğrenmeye açığız. Beynimiz var hani. Mesela @Rambo_87 de insan ama hiç yeni şeylere kapalılığını görmedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Tolga Yalçın
aklıma bir firik geldi deniyeceğim son olarak birkeç tane int PC birkaç tane vatanfan PC toplayıp katşılaştıttırıcam onlara ve bunun hakkındaki yasal yazıları okutucam
Tabi ki. Mantıklı. Sinerji bilgisayarın facebook sayfası var, her gün ne kadar pc kargoladıkları vs. fotoğraflanıyor. Aynı zamanda iyi bir müşteri hizmetleri ve fiziksel mağazalarıda mevcut. Ailene söylersin ararlar, iletişim kurarlar ve aradaki güven sağlanır.

trempla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Mert DAMLA
knk açma 2 tarafında kalbi kırılmasın bu basit konu için

Top Bottom