quartle
80+ Gold
ne sorunu forumun amacı oTeşekkür ederim şimdiden yazarsam sorun olmaz dimi aklıma takılan bir şey olursa
ne sorunu forumun amacı oTeşekkür ederim şimdiden yazarsam sorun olmaz dimi aklıma takılan bir şey olursa
Kanka muhtemelen aynı bütçemiz var benimde kafam karışık bir şey bulursan banada haber eder misin 4070süperli bu fiyata pek kasaya denk gelmedim benhangi sıvı soğutucu ve ssd alınmalı ? fp olması için ?
pc hocası 12'de özelleştirme yaptığımızda 37-38k oluyor ve farklı sitelerde 4070 süper var.
Bu sistem için illa 2k monitör mü lazım 1080 de darboğaz olur mu ?
2k monitör alsam valorant vs oynar mıyım
Benim bütçem 30k ve pc hocası gg 9 düşünüyorum 7700xt fakat özelleştirdiğimde 32-33k yapıyor ve o fiyata pc hocası 12 var 7800xt onu da özelleştirdiğimizde ise 4070süper sistem fiyatı oluyor o yüzden kafam karışıyorKanka muhtemelen aynı bütçemiz var benimde kafam karışık bir şey bulursan banada haber eder misin 4070süperli bu fiyata pek kasaya denk gelmedim ben
4070süper 37-38k bandında bulabildin mi?Benim bütçem 30k ve pc hocası gg 9 düşünüyorum 7700xt fakat özelleştirdiğimde 32-33k yapıyor ve o fiyata pc hocası 12 var 7800xt onu da özelleştirdiğimizde ise 4070süper sistem fiyatı oluyor o yüzden kafam karışıyor
günlerdir var zaten o fiyata fakat ben parça kalitesi daha güzel sistem istiyorum yani sadece ekran kartı odaklı değil.4070süper 37-38k bandında bulabildin mi?
36-37 verebilecek olsan ne alırdıngünlerdir var zaten o fiyata fakat ben parça kalitesi daha güzel sistem istiyorum yani sadece ekran kartı odaklı değil.
Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bu da varHunter 7A-RTX 4070 SUPER - Game Garaj
Hunter 7A-RTX 4070 SUPER, Son nesil AMD RYZEN işlemci seçenekleri, Inno3d Nvidia Geforce RTX 4070 Süper ekran kartı, DDR5 model ram ve anakart seçenekleri ile Hunter 7A-RTX 4070 SUPER, hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
İşte olur da vatan vs kaliteli parçalarla 4070 süper çıkarırsa asus vs onu alırdım ama bütçemi çok zorlamış olurum.36-37 verebilecek olsan ne alırdın
benimde çok bütçem yok özelleştirmeye çalıştıkça artıp duruyor muhtemelen gg12 yi 34 e çekip hiçbir şey eklemeyeceğim, monitör ve ekipmanla 40ı aşacak çünkü ilk sistem için baya bi süre götürür beniİşte olur da vatan vs kaliteli parçalarla 4070 süper çıkarırsa asus vs onu alırdım ama bütçemi çok zorlamış olurum.
Özünde 1080p valorant cs oynayacağım için 4060 bile yeterli de 7500f 4060'lar pahalı o yüzden amd bakıyorum 7700xt vs
Daha monitör alınacak :/ hiç hazır sistem de kullanmadım pek anlamıyorum ama eğer ki özelleştirmeler ile 7800xt 37-38k olacaksa nvida tercih ederim aynı kalitede ise
reis kafam çok karıştı pc hocasının sitemine 32gb ram takıp geçeyim mi yoksa itopya ve incehesap indirimlerini beklemek mantıklı mıne sorunu forumun amacı o
bekle biraz daha indirim 8de galibareis kafam çok karıştı pc hocasının sitemine 32gb ram takıp geçeyim mi yoksa itopya ve incehesap indirimlerini beklemek mantıklı mı
bahsettiğim sistemden daha mantıklı fiyat performans bir şey bulursan bana direkt cevap olarak yazabilir misin rica etsembekle biraz daha indirim 8de galiba