Arama sonuçları: *

1. Uğur

50 K civarı 4070 li sistem önerir misiniz ?

Arkadaşım min 4070 li sistem istiyor ve bütçe 50K civarı bu bütçede ne alınabilir ? 1742394652 ddr5 olursa daha iyi olur tabi
  2. Uğur

55k ya hazır sistem önerir misiniz ?

daha bilindik site var mı acaba ? 1722458173 monitörü ayrı alıcaz bide gereksiz pahalı gibi bu sistem
  3. Uğur

monitör dahil değil nvidia ekran kartı olursa daha iyi olur bide hazır sistem falan varsa atarsanız seviniriz 1722456881 hem yayın açılcak hem oyun için
  4. Uğur

Bütçe max 55k arkadaşa sistem topluyoruz önerileriniz bekliyoruz. AMD işlemci Nvidia ekran kartı olursa güzel olur.
  5. Uğur

Windowsmu yüklemem gerek

Site güvenilir mi hocam bide telefonla aktifleştirme nasıl oluyor ?
  6. Uğur

İ5 12400f+rtx 3060 12gb

Sistem güzel psu değiştirirdim sadece ama pahalıya almışın gibi. Pch ghost dediğin Goat olan son sistem ise bitmiştir o çoktan.
  7. Uğur

SİZCE İYİ PARÇALAR SEÇMİŞMİYİM?

yukardakileri toplasan 14.400 yapıyor herhalde 15k falan bütçesi bide ram eklememişsin unuttun mu elinde var mı yoksa ?
  8. Uğur

20k PC önerisi

Pc fiyatları ne alem de bilmiyorum ama sistemdeki parça kaliteleri çok kötü bence.
  9. Uğur

Max 3.5K Monitör Önerisi

Aynısını önercektim bende baya monitör baktım son 2 haftadır. 2 gün aldım alalı ve baya memnunum 22inç tn panelden geçtim ips mis gibiymiş. Tek sorunu cs falan oynarken ben monitörü baya geri eğiyordum ama bunda nerdeyse hiç geri eğilmiyor onun içinde daha sonra monitör kolu alıcam. Bide nays...
  10. Uğur

CS 2 OYNATACAK SİSTEM

Gereksiz pahalı gibi
  11. Uğur

Nvidia rtx 3000 serili sistem önerisi ?

İyi mi yapmışım arkadaşlar?
  12. Uğur

Arkadaşlar bu sistemi aldım ama h.o g.o ? https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-msi-rtx3060-ventus-pro-h610m-e-crucial-1tb-ssd-16gb-ram.html?utm_source=pchocasi&utm_medium=pc138895&utm_campaign=pc138895&utm_content=pc138895&utm_term=pc138895#customizeProduct
  13. Uğur

Böyle tek tek almayı düşünmüyorum hocam uğraştırdıysam kusura bakmayın. Pc yi kendim kurarım da uğraşmak istemiyorum o yüzden bi siteden toplanmış halde almak daha iyi olur benim için.
  14. Uğur

Nasıl yani tek tek toplayınca daha pahalıya gelmiyor mu ?
  15. Uğur

Az bi göz gezdirdim de itopyadaki çoğu sistemde diğer parçalar kalitesiz adı bilinmemiş markalar ama diğer sitelerde falan daha adı duyulmuş markalar var. İtopyadan almamaya karar verdim galiba. 1683164188 Apu sistem almak mantıklı olurmu peki arkadaşlar 1 sene sonra falan ekran kartı alsam 4000...
  16. Uğur

Teşekkürler hocam site güvenilir mi acaba ? Ben itopya dan falan almayı düşünüyordum. 1683163391 Şuan o fiyatlara alınabilecek en iyi hangisi olur. Yukarda arkadaşın attıkları nasıl ?
  17. Uğur

Link varsa atar mısınız çünkü baya sistem var öyle. Bu arada 10-20k arası dedim ama 15k gibi sistem alırsam daha iyi çünkü 20k fiyat verme ihtimalim baya düşük aslında.
  18. Uğur

Sistemlere baksamda iyi mi kötü bilmiyorum açıkcası F/P olarak kazık da yemek istemiyorum. Sizlere sordum bu yüzden 10-20k arası neler alınır diye.
  19. Uğur

Bütçem belli değil ki işte tam olarak. Net 4k para var şuan kullandığım pc yi de satıcam onun içinde ayrı konu açtım (imzadaki sistemi bahsediyorum). 2-3k daha para gelicek aşağı yukarı 10k denilebilir ama taksitle almayı düşünüyorum zaten. Yani almak istediğim fiyat 10-20k arası bir pc...
  20. Uğur

Ne kadar olur ki fiyatı hazır sistem olarak alıcam bide tek tek toplamıcam.
Geri