Lm10cucittini
80+
- Reaksiyon skoru
- 84
Arkadaşın dediği gibi üzmez ama pahalı sistemArkadaşlar böyle bir sistem aldım 20k fiyatında iade edip pch ghost almalımıyım yoksa bu sistem beni üzmezmi
Normalde ne kadar olması lazım yani çok bi uçurum varmıArkadaşın dediği gibi üzmez ama pahalı sistem
İtopyada bi hazır sistemdi kendim özelleştiedim parçaları ayrı ayrı toplayınca 24k denk geliyodu böyle olunca uyguna geldi sanmıştım bende, fikrin için teşekkürler imkanım olursa denerimYani 2-3 k ucuza belki olabilirdi şansınız var ise iade edip 4060 ti sistemi almanızı öneririm PC kolikte satılan 22k lik
Ne kadar oldu sistemi alalıİtopyada bi hazır sistemdi kendim özelleştiedim parçaları ayrı ayrı toplayınca 24k denk geliyodu böyle olunca uyguna geldi sanmıştım bende, fikrin için teşekkürler imkanım olursa denerim
Bu gün geldi elime dahaNe kadar oldu sistemi alalı
Birde şeyi fark ettim ssd ve kasa nın fiyatları bi tık tuzlu o yüzden sistem pahalıya denk gelmiş biraz daha ekran kartı piyasada 10k civarlarında ben sistemin için 7k ya aldım işlemcide biraz daha uyguna gelmişti.Ne kadar oldu sistemi alalı
Hazır sistemler parça parça toplamaktan çoğu zaman daha uygun olur zaten yani size kalmış ben iade edin derim ama şimdi iade edip üstüne alacağınız sisteme zam falan gelirse sıkıntıBu gün geldi elime daha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde şeyi fark ettim ssd ve kasa nın fiyatları bi tık tuzlu o yüzden sistem pahalıya denk gelmiş biraz daha ekran kartı piyasada 10k civarlarında ben sistemin için 7k ya aldım işlemcide biraz daha uyguna gelmişti.
Sistem güzel psu değiştirirdim sadece ama pahalıya almışın gibi.Arkadaşlar böyle bir sistem aldım 20k fiyatında iade edip pch ghost almalımıyım yoksa bu sistem beni üzmezmi
Bendede sağlık olsun diyelim tavsiyelerin ve zamanını ayırdığın için teşekkür ederim.Hazır sistemler parça parça toplamaktan çoğu zaman daha uygun olur zaten yani size kalmış ben iade edin derim ama şimdi iade edip üstüne alacağınız sisteme zam falan gelirse sıkıntı
Zaman geçtikçe yükseltmeyi planlıyorum, teşekkürler fikrin içinSistem güzel psu değiştirirdim sadece ama pahalıya almışın gibi.
Pch ghost dediğin Goat olan son sistem ise bitmiştir o çoktan.
Donanım arşivi de sistem yayınladı 4060 liArkadaşlar böyle bir sistem aldım 20k fiyatında iade edip pch ghost almalımıyım yoksa bu sistem beni üzmezmi