İ5 12400f+rtx 3060 12gb

Reaksiyon skoru
84
Arkadaşlar böyle bir sistem aldım 20k fiyatında iade edip pch ghost almalımıyım yoksa bu sistem beni üzmezmi

Ekler

• Screenshot_20230814_094240_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20230814_094240_com.android.chrome.jpg
    435.3 KB · Hit: 56
Üzmez ama 20K'ya pahalı almışsın.

Yani 2-3 k ucuza belki olabilirdi şansınız var ise iade edip 4060 ti sistemi almanızı öneririm PC kolikte satılan 22k lik

Yani 2-3 k ucuza belki olabilirdi şansınız var ise iade edip 4060 ti sistemi almanızı öneririm PC kolikte satılan 22k lik
İtopyada bi hazır sistemdi kendim özelleştiedim parçaları ayrı ayrı toplayınca 24k denk geliyodu böyle olunca uyguna geldi sanmıştım bende, fikrin için teşekkürler imkanım olursa denerim

İtopyada bi hazır sistemdi kendim özelleştiedim parçaları ayrı ayrı toplayınca 24k denk geliyodu böyle olunca uyguna geldi sanmıştım bende, fikrin için teşekkürler imkanım olursa denerim
Ne kadar oldu sistemi alalı

Bu gün geldi elime daha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde şeyi fark ettim ssd ve kasa nın fiyatları bi tık tuzlu o yüzden sistem pahalıya denk gelmiş biraz daha ekran kartı piyasada 10k civarlarında ben sistemin için 7k ya aldım işlemcide biraz daha uyguna gelmişti.

Bu gün geldi elime daha

Birde şeyi fark ettim ssd ve kasa nın fiyatları bi tık tuzlu o yüzden sistem pahalıya denk gelmiş biraz daha ekran kartı piyasada 10k civarlarında ben sistemin için 7k ya aldım işlemcide biraz daha uyguna gelmişti.
Hazır sistemler parça parça toplamaktan çoğu zaman daha uygun olur zaten yani size kalmış ben iade edin derim ama şimdi iade edip üstüne alacağınız sisteme zam falan gelirse sıkıntı

Arkadaşlar böyle bir sistem aldım 20k fiyatında iade edip pch ghost almalımıyım yoksa bu sistem beni üzmezmi
Sistem güzel psu değiştirirdim sadece ama pahalıya almışın gibi.
Pch ghost dediğin Goat olan son sistem ise bitmiştir o çoktan.

Hazır sistemler parça parça toplamaktan çoğu zaman daha uygun olur zaten yani size kalmış ben iade edin derim ama şimdi iade edip üstüne alacağınız sisteme zam falan gelirse sıkıntı
Bendede sağlık olsun diyelim tavsiyelerin ve zamanını ayırdığın için teşekkür ederim.

Sistem güzel psu değiştirirdim sadece ama pahalıya almışın gibi.
Pch ghost dediğin Goat olan son sistem ise bitmiştir o çoktan.
Zaman geçtikçe yükseltmeyi planlıyorum, teşekkürler fikrin için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,358
Üyeler
184,619
Son üye
Clash Royale Devi
Geri