Arama sonuçları: *

1. Uucz

30K bütçeye RTX 3080 li sistem mantıklı mı?

Dostum sana hatırlatayım. Burası donanım arşivi. Belki başka forumlarla karıştırıyor olabilirsin. Hani donanımlar 0 ve 2. El olabiliyor ya. Hani insanlar 2. El sorusu sorabiliyor ve diğer insanlarda çözüm amaçlı 2. El parça önerisi yapıyor ya. Herşeyi geçtim. Bu forumda illa 0 alınmak mı...
  2. Uucz

Ben neden alıngan olayım. Durduk yere adama sataşan sizsiniz. Alıngan veya kıskanç mı demeliyim bilmiyorum ama durduk yere sataşıp alıngan veya kıskanç olan sizsiniz. Kaldı ki o troll yorumunuzu bana atmadınız. Üstüme alınmadım. Sadece insan gibi konuşmaya çalıştım ama nafile. Suç sizde değil...
  3. Uucz

Hata bende sizin gibi bir trolle yorum atıyorum. Neyse iyi günler.
  4. Uucz

3.el diye bir şey yok ki arkadaşım. Hurdacıdan falan mı alacak anlamadım ki?
  5. Uucz

Dostum durduk yere adama niye sataşıyorsun. Adam iyiliğini düşünüp 2. El alsın diyor. Ki gerçektende nerden baksan 5-10 k arasında değişim gösterir. Bazı 2. El PC ler 1 hafta bile kullanılmadan satılıyor. Adamın borcu oluyor satıyor. Bazıları da yıllardır kullanmasına rağmen iyi kullandığı için...
  6. Uucz

Rx5500xt 8gb r5 2600 özellikli bilgisayarım kaç TL eder

Eyvallah ustam. Öğrendiğim iyi oldu.
  7. Uucz

Rx5500xt 8gb r5 2600 özellikli bilgisayarım kaç TL eder

Klavyeyi ne zaman aldın. Resim atayım. Hangisini aldın. RGB ışıklı olanı mı yoksa diğer resimdeki bu hafta geleni mi? Bende almayı düşünüyorum.
  8. Uucz

Sistemi inceleyebilir misiniz?

Tamam kral sağol. Biraz da olsa bilgilendim. Zaten PC alırsam konu açarım. Yardımcı olurlar. Çünkü pek bilgim yok. Maksadım araştırma yaparken biraz da olsa bilgili olmak. En azından alacağım sistemi tanıyayım. Sağol Varol. Konu açmak istemedim boşuna insanlar yorulmasın diye. Konusu açılmışken...
  9. Uucz

Peki UPS alsak power supply almaya gerek kalır mı? Yüksek ihtimal güncel yani 20 k lık toplam bir sistem dizmeyi düşünüyorum. 20 k içinde 12 13 k kasa ve bileşenler 7 k diğer bileşenler. Bu sistem dizme konusunda baya gerideyim. Hazır sistem alırım muhtemelen.
  10. Uucz

Kanka cahilliğime ver. Aynı şey sandım.İşte herkes diyor PSU yani sanırım güç kaynağı olan. PSU işte yani 600 w 500 w olanı diyorum.
  11. Uucz

Evet. Az önce yanlış yazmışım. Düzelttim.
  12. Uucz

Cevabına teşekkürler. Eski sistem zaten 15 yıllık ve PSU'm yok yani yenileyemem. En fazla eski kasama yeni bileşenler takarım. PSU lazımsa almak zorundayım. Ama lazım değilse almayacağım. Fazla masrafa gerek yok diye düşünüyorum. Maksadım bir şeylerden kısmak ve sistemi iyi dizmek. Ve eğer...
  13. Uucz

Kral bilgili adama benziyorsun. ilk sorum mesh ne demek. Aydınlatırsan memnun olurum. Açıkçası bende PC almayı düşünüyorum. Bir de 2. sorum kasa farkı gerçekten var mı? Yani 3 bine alınan kasa ile 500 veya 1000 TL kasa arasında fark var mı? Son sorum PSU bilgisayar kullanımı için gerekli mi...
Top Bottom