Neler Yeni

Sistemi inceleyebilir misiniz?

Uucz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Bayvan
Knkam şimdi kasa için olan Power Supply kasaya takıp sistemi açıp kullanman için yarayan. O her kasada olması gerek. Ama dediğim gibi yeni güncel bileşenli sistem kuracaksan elindeki power supply yetersiz kalır. Diğer bir güç kaynağı ise UPS'dir sistemin güzelse ve zarar gelsin istemezsen, çok elektrik kesilen biyerde isen alırsın küçük bir şey evine kurdurursun.
Peki UPS alsak power supply almaya gerek kalır mı? Yüksek ihtimal güncel yani 20 k lık toplam bir sistem dizmeyi düşünüyorum. 20 k içinde 12 13 k kasa ve bileşenler 7 k diğer bileşenler. Bu sistem dizme konusunda baya gerideyim. Hazır sistem alırım muhtemelen.

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Samet Kapucuoğlu
Peki UPS alsak power supply almaya gerek kalır mı? Yüksek ihtimal güncel yani 20 k lık toplam bir sistem dizmeyi düşünüyorum. 20 k içinde 12 13 k kasa 7 k diğer bileşenler.
Direk ups'e bağlayamazsın sistemi diye biliyorum bunun için yorum yapamam knkm. Yanlışta olabilir çünkü

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Uucz

Uucz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Bayvan
Direk ups'e bağlayamazsın sistemi diye biliyorum bunun için yorum yapamam knkm. Yanlışta olabilir çünkü
Tamam kral sağol. Biraz da olsa bilgilendim. Zaten PC alırsam konu açarım. Yardımcı olurlar. Çünkü pek bilgim yok. Maksadım araştırma yaparken biraz da olsa bilgili olmak. En azından alacağım sistemi tanıyayım. Sağol Varol. Konu açmak istemedim boşuna insanlar yorulmasın diye. Konusu açılmışken sorayım dedim.

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Multi kasa Vettel
Kral bilgili adama benziyorsun. ilk sorum mesh ne demek. Aydınlatırsan memnun olurum. Açıkçası bende PC almayı düşünüyorum. Bir de 2. sorum kasa farkı gerçekten var mı? Yani 3 bine alınan kasa ile 500 veya 1000 TL kasa arasında fark var mı? Son sorum PSU bilgisayar kullanımı için gerekli mi? Yani illa şart mı alınmazsa sorun mu olur? Elimden geldiği kadar fiyat kısmaya çalışıyorum. Fan alacağım kesin ama PSU şart mı bilmiyorum. Eski bilgisayarımda PSU yok 15 yıllık. Yani yenisine almak illa şart mı. Sorumu cevaplarsanız memnun olurum. Teşekkürler. Bilen biri varsa başka biri de cevap verebilir.
Çok bilgili değilim ama bildiğim kadar yardımcı olurum
Mesh kasa önü delikli olup hava akışı iyi olan kasadır. Kasa farkı evet fark eder her kasanın malzeme kalitesi ve hava akışı aynı değil. PSU pc kullanımı için gereklidir sisteme elektriği iletir. Onunda kalitesi fark eder. Eğer güncel bileşen alıyorsan kasa ve psu yu da güncel almanı öneririm.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Uucz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,037
Üyeler
166,680
Son üye
rockstargamesturkey20
Top Bottom