Neler Yeni

Sistemi inceleyebilir misiniz?

Aaahmt

80+ Silver
16 17k civarı rtxli güzel sistem atsan güzel olur tabi varsa
Bence şu an en iyisi sizin attığınız 5600, 3060ti sistemi. Daha alt seviye parçalarla 3060ti sistem 16-17k civarındaydı işlemci sanırsam 5500dü. İşlemci Intel olsaydı (oyun hediyesiinden dolayı) ben alabilirdim

Aesthor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Enes

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Multi kasa Vettel
Kasa mesh olsa ben alırdım

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,586
İsim
uwu
mantis herkes sistemi beğeniyor ama siteye kimse güvenmiyor site sıkıntı o sistem sinerjide vs olsa çoktan biterdi
Bn gt2 intel aldım 1 haftada geldi siparişi pazar günü vermiştim

Uucz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Bayvan
Kasa mesh olsa ben alırdım
Kral bilgili adama benziyorsun. ilk sorum mesh ne demek. Aydınlatırsan memnun olurum. Açıkçası bende PC almayı düşünüyorum. Bir de 2. sorum kasa farkı gerçekten var mı? Yani 3 bine alınan kasa ile 500 veya 1000 TL kasa arasında fark var mı? Son sorum PSU bilgisayar kullanımı için gerekli mi? Yani illa şart mı alınmazsa sorun mu olur? Elimden geldiği kadar fiyat kısmaya çalışıyorum. Fan alacağım kesin ama PSU şart mı bilmiyorum. Eski bilgisayarımda PSU yok 15 yıllık. Yani yenisine almak illa şart mı. Sorumu cevaplarsanız memnun olurum. Teşekkürler. Bilen biri varsa başka biri de cevap verebilir.

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Samet Kapucuoğlu
Kral bilgili adama benziyorsun. ilk sorum mesh ne demek. Aydınlatırsan memnun olurum. Açıkçası bende PC almayı düşünüyorum. Bir de 2. sorum kasa farkı gerçekten var mı? Yani 3 bine alınan kasa ile 500 veya 1000 TL kasa arasında fark var mı? Son sorum PSU bilgisayar kullanımı için gerekli mi? Yani illa şart mı alınmazsa sorun mu olur? Elimden geldiği kadar fiyat kısmaya çalışıyorum. Fan alacağım kesin ama PSU şart mı bilmiyorum. Eski bilgisayarımda PSU yok 15 yıllık. Yani yenisine almak illa şart mı. Sorumu cevaplarsanız memnun olurum. Teşekkürler. Bilen biri varsa başka biri de cevap verebilir.
Mesh kasa önü delikli olan kasalardır. Hava akışını daha iyi yapar sistemi daha iyi soğudur. Eski sistemdeki Powersupply yeni alacağın sistemdeki bileşenlere yetmeyebilir o yüzden yenisini almak mantıklı

• Beğen
Reaksiyonlar: Uucz

Uucz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Bayvan
Mesh kasa önü delikli olan kasalardır. Hava akışını daha iyi yapar sistemi daha iyi soğudur. Eski sistemdeki Powersupply yeni alacağın sistemdeki bileşenlere yetmeyebilir o yüzden yenisini almak mantıklı
Cevabına teşekkürler. Eski sistem zaten 15 yıllık ve PSU'm yok yani yenileyemem. En fazla eski kasama yeni bileşenler takarım. PSU lazımsa almak zorundayım. Ama lazım değilse almayacağım. Fazla masrafa gerek yok diye düşünüyorum. Maksadım bir şeylerden kısmak ve sistemi iyi dizmek. Ve eğer cevaplarsan sevinirim. Kasa farkı var mıdır? ATX mAtx olanı demiyorum. Yani ucuz mAtx kasa ve pahalı mAtx kasa arasında fark var mı?

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Samet Kapucuoğlu
Kral benim sorum o değil. Cevabına teşekkürler ama yani PSU şart mı onu sordum ben. Eski sistem zaten 15 yıllık ve PSU'm yok yani yenileyemem. En fazla eski kasama yeni bileşenler takarım. PSU lazımsa almak zorundayım. Ama lazım değilse almayacağım. Fazla masrafa gerek yok diye düşünüyorum. Maksadım bir şeylerden kısmak ve sistemi iyi dizmek. Ve eğer cevaplarsan sevinirim. Kasa farkı var mıdır? ATX mAtx olanı demiyorum. Yani ucuz mAtx kasa ve pahalı mAtx kasa arasında fark var mı?
PSU dediğin güç kaynağı mı Power Supply' mı ?

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Samet Kapucuoğlu
Yav. Kanka cahilliğime ver. İşte herkes diyor PSU yani sanırım güç kaynağı olan. PSU işte yani 600 w 500 w olanı diyorum.
Knkam şimdi kasa için olan Power Supply kasaya takıp sistemi açıp kullanman için yarayan. O her kasada olması gerek. Ama dediğim gibi yeni güncel bileşenli sistem kuracaksan elindeki power supply yetersiz kalır. Diğer bir güç kaynağı ise UPS'dir sistemin güzelse ve zarar gelsin istemezsen, çok elektrik kesilen biyerde isen alırsın küçük bir şey evine kurdurursun.

Top Bottom