Arama sonuçları: *

1. Y

Football manager oyunu için sistem tavsiyesi

Mantıklı teşekkürler.
  2. Y

Müsait olduğun bir vakit yeni oyun açsan da kaç lig varsa en alttan en üste hepsi oynanabilir olsa kaç yildiz verecek diye bakabilir misin?
  3. Y

FM mi oynuyorsunuz? Kaç lig tam oynanır olarak işaretli?
  4. Y

Sanmıyorum 5-6 bin yeteceğini. Yarım milyondan fazla futbolcu hepsinin kişisel bilgisi teknik direktör ve diğer teknik ekipler falan bunun simülasyon devamlılığı. En az 2500 MB SSD yazma okuma hızı lazim olur. Ekran kartına çok yüklenmez ama işlemci için ve ram için üst seviye ister.
  5. Y

En azı biliyorum en çok lazım bana. Misal 15 Lig var 15 inin de varsa 4. Liginden en tepe ligine kadar oynanabilir olarak ayarlandığında kasmadan donmadan çalıştıracak PC nin donanımı ne olmalı? 30 binlik PC mi toplamak lazım 50 bin mi?
  6. Y

Ortada bütçe yok sistem ne kadar yüksek olabilir onu öğrenmeye çalışıyorum ki bütçe oluşturabilir miyim bakacağım. 32 GB ram son seviye işlemci mi olması lazım?
  7. Y

Aynen oyun olarak sadece footbaall manager
  8. Y

Football manager oyununda mevcut liglerin hepsinin oynanabilir olması için nasıl bir PC donanımına sahip olmak lazım sizce? Bütçe tavsiyeye göre ayarlanacak...
  9. Y

Topladigim PC ile ilgili yorumlar

Hmm hazır sistem nasıl ucuz oluyor?
  10. Y

Sizce para biriktirip hazır sistem almak mı yoksa parça parça sistem toplamak mı?

Ekran kartı kıtlığı ve pahalılığı sistem kurmanızı etkiler
  11. Y

Sizce para biriktirip hazır sistem almak mı yoksa parça parça sistem toplamak mı?

Hocam hangi özellikler de PC almak istiyorsun? Oyun ağırlıklı mi günlük kullanım mi?
  12. Y

La nasıl ucuz oluyor Allah aşkına ya. Hazır sistem de dengeyi sağlamak için bazı donanımlar kisiliyor sizde Akbayram sanıyorsunuz
  13. Y

Para biriktirme işi sakat.. ve iyi okudunuz ise parayı döviz ve altın olarak biriktirmiyor ise asla Birikim yapamaz hep artar Toplama PC hazır dan daha uygundur. Markalı hazır PC markadan ötürü boşa pahalıdır
  14. Y

Parayı altın yada döviz olarak biriktirecek iseniz olur. Ama parça parça almak bence daha mantıklı
  15. Y

Bilgisayar alacagım lütfen yardım edin

Oyun oynamak için ekran kartı bütçeyi kaplar. Bence de Xbox seri s mantıklı
  16. Y

Bilgisayar alacagım lütfen yardım edin

Beklentiler nedir?
  17. Y

AsRock Dekmini Kasaya Uygun Sistem Önerisi

Deskmini x300 sistem topladığınız mi?
Geri