Football manager oyunu için sistem tavsiyesi

Reaksiyon skoru
86
Football manager oyununda mevcut liglerin hepsinin oynanabilir olması için nasıl bir PC donanımına sahip olmak lazım sizce?

Bütçe tavsiyeye göre ayarlanacak...

Football manager oyununda mevcut liglerin hepsinin oynanabilir olması için nasıl bir PC donanımına sahip olmak lazım sizce?

Bütçe tavsiyeye göre ayarlanacak...
bütçe soyle adam akıllı pc onerek ayrıca bende benim pc yı sadece cs go oynamak için almıştım bı baktım kendimi bf 5 oynarken buldum.

bütçe soyle adam akıllı pc onerek ayrıca bende benim pc yı sadece cs go oynamak için almıştım bı baktım kendimi bf 5 oynarken buldum.
Ortada bütçe yok sistem ne kadar yüksek olabilir onu öğrenmeye çalışıyorum ki bütçe oluşturabilir miyim bakacağım. 32 GB ram son seviye işlemci mi olması lazım?

Ortada bütçe yok sistem ne kadar yüksek olabilir onu öğrenmeye çalışıyorum ki bütçe oluşturabilir miyim bakacağım. 32 GB ram son seviye işlemci mi olması lazım?

• Minimum:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit, 8/8.1, 10
    • İşlemci: Intel Core 2 or AMD Athlon 64 1.8GHz+
    • Bellek: 4 GB RAM
    • Ekran Kartı: Intel GMA X4500, NVIDIA GeForece 9600M GT, AMD/ATI Mobility Raedon HD 3650 - 256MB VRAM
    • DirectX: Sürüm 11
    • Depolama: 7 GB kullanılabilir alan
bu olması lazım en az

• Minimum:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit, 8/8.1, 10
    • İşlemci: Intel Core 2 or AMD Athlon 64 1.8GHz+
    • Bellek: 4 GB RAM
    • Ekran Kartı: Intel GMA X4500, NVIDIA GeForece 9600M GT, AMD/ATI Mobility Raedon HD 3650 - 256MB VRAM
    • DirectX: Sürüm 11
    • Depolama: 7 GB kullanılabilir alan
bu olması lazım en az
En azı biliyorum en çok lazım bana. Misal 15 Lig var 15 inin de varsa 4. Liginden en tepe ligine kadar oynanabilir olarak ayarlandığında kasmadan donmadan çalıştıracak PC nin donanımı ne olmalı? 30 binlik PC mi toplamak lazım 50 bin mi?

En azı biliyorum en çok lazım bana. Misal 15 Lig var 15 inin de varsa 4. Liginden en tepe ligine kadar oynanabilir olarak ayarlandığında kasmadan donmadan çalıştıracak PC nin donanımı ne olmalı? 30 binlik PC mi toplamak lazım 50 bin mi?
5 6 binlik sistem yeter. başka oyun da oynarsınız illaki

5 6 binlik sistem yeter. başka oyun da oynarsınız illaki
Sanmıyorum 5-6 bin yeteceğini. Yarım milyondan fazla futbolcu hepsinin kişisel bilgisi teknik direktör ve diğer teknik ekipler falan bunun simülasyon devamlılığı.
En az 2500 MB SSD yazma okuma hızı lazim olur. Ekran kartına çok yüklenmez ama işlemci için ve ram için üst seviye ister.

Sanmıyorum 5-6 bin yeteceğini. Yarım milyondan fazla futbolcu hepsinin kişisel bilgisi teknik direktör ve diğer teknik ekipler falan bunun simülasyon devamlılığı.
En az 2500 MB SSD yazma okuma hızı lazim olur. Ekran kartına çok yüklenmez ama işlemci için ve ram için üst seviye ister.
hocam ben xbox one s de kasmadan donmadan oynuyorum sorun olmuyor. 5 6 binlik iyi toplanmış bir pc bence yeter. garanti olsun derseniz 10000 tl olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,166,693
Üyeler
185,306
Son üye
Yusufacar
Geri