Arama sonuçları: *

1. A

İtopya yıl sonu kampanyası

onun ben de farkındayım şuan sistem arayışındayım zaten ama donanım arşivinin sistem çıkarmasını bekliyorum
  2. A

İtopya yıl sonu kampanyası

kanka biraz daha bekleseydin keşke ben de almayı düşünüyorum zaten bu fiyata bu sistem normalde oluyor
  3. A

bu sistem alınır mı ?

hocam bu sistemi alacaktım da kasa stokta yok fiyat çok artıyor ondan dolayı alamadım 1701279638 buna ne dersiniz?
  4. A

bu sistem alınır mı ?

arc a750 ne hocam intel ekran kartı hayatta kullanılmaz
  5. A

bu sistem alınır mı ?

öneriniz var mı peki hocam
  6. A

bu sistem alınır mı ?

arkadaşlar şuan bu sistemi almayı düşünüyorum içini değiştirdim sizce fiyat nasıl iyi mi alınır mı yoksa almayı önerdiğiniz başka sistem var mı
  7. A

Hazır sistem önerisi

stokçular yiyor hemen zaten indirim beklicem yapacak bir şey yok
  8. A

Hazır sistem önerisi

6700xt bu durumda kurtarıcı oluyor işte beni ama bu sistem gayet iyi ileride 32 gb yapılır ssd 1 tb yapılır teşekkürler
  9. A

Hazır sistem önerisi

hocam illa değil fiyat olarak uygun olduğu için tercih ettim kullanan kişiler önerdi sizin de bir öneriniz varsa alabilirim tabii ki 1701188215 hocam gördüm bunu fakat ay ortasına kadar kalmaz ya da fiyatı artar
  10. A

Hazır sistem önerisi

Selam arkadaşlar monitör ile birlikte aralık ayı ortasında sistem almayı planlıyorum bütçem 25kdan yukarı çıkamıyor monitör alttaki model Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü bu monitör ile toplam 30kya gelecek sistem bana tahmini olarak hazır sistem olarak...
  11. A

Aralık ayında sistemlerin fiyatı düşer mi ?

Beyler planım az çok Aralık sonu almak şuan alamıyorum işe başlayınca alıcam çünkü itopya mı incehesap mı kararsızım sistem bekliyorum bütçem şuanlık 22000 buna monitör dahil değil öneriniz varsa yazabilirsiniz şimdiden teşekkürler
  12. A

4000 TL sistem alıyorum sizce nasıl

Anladım teşekkürler 1646165364 1660larin fiyatı biraz uçuk gibi ama indirim kovalayacagiz
  13. A

Rtx 2060 darboğaz yapmaz değil mi hocam ? 1646160933 Bu arada işlemci şuan 3000 TL fena uçmuş fiyatlar bu sistemi zor buldum
  14. A

Millet 2. El böyle bir sistem alacağım yarın sizce nasıl HDD eklemem gerekiyor gibi bir de buna ekran kartı önerir misiniz 1650 olur mu fps artışı nasıl olur monitör dahil fiyata
  15. A

4000 TL sistem sizce iyi mi

Yeni görüştüm hala duruyor galiba hocam
  16. A

Peki monitör işini nasıl halledebilirim şöyle uygun fiyata 60 Hz 2.el bulabilsem elimde şuan laptop var fakat laptopa baglayamam kasayı
  17. A

Arkadaşlar en son 20k sistem bakıyordum durumum bu hale geldi 2. El 4000 TL sistem bakıyorum maalesef üstüne çıkamadım apu sistem bakıyorum zaten yaz olunca işte çalışıp ekran kartı alacağım varsa bursa içi bulursanız atabilir misiniz ben bunu buldum monitör de yok bende onu nasıl hallederim...
  18. A

4500 TL bütçe ile apu sistem

Arkadaşlar şimdilik 16 GB ramlik bir apu sistem alıp yazın ekran kartı taktırmayı düşünüyorum 2. El alicam 4500 TL'ye bulabilir miyim toplama alınmaz gibi duruyor 4500e kredi cekemiyoruz o yüzden bu durumdayım elden taksit ile de çok pahalı oluyor tavsiyelerinize açığım Monitor olarak hallederim...
  19. A

Bilgisayar tavsiyesi gerek tam bilmiyorum

Yani apu sistem mi diyorsunuz
  20. A

Bilgisayar tavsiyesi gerek tam bilmiyorum

Arkadaşlar öncelikle merhaba şartlar gereği internetten alamıyorum bilgisayar ve ne alırım pek de fikrim yok laptop daha uygun fiyatlı gibi geliyor gidip mağazadan alacağım nereden alırım bilmiyorum bütçe tam kesin değil o yüzden net bir şey veremiyorum (oyun için olucak ama) baktığımda bulduğum...
Top Bottom