Neler Yeni

İtopya yıl sonu kampanyası

ardatrnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arda Turan
kanka biraz daha bekleseydin keşke ben de almayı düşünüyorum zaten bu fiyata bu sistem normalde oluyor

Bernicia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Rıdvan Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka asgari ücret zammı sonrası ben bu fiyatlara daha bulabileceğimizi sanmıyorum ama bunlar harici hep yüksek fiyatlı ürünler
kanka biraz daha bekleseydin keşke ben de almayı düşünüyorum zaten bu fiyata bu sistem normalde oluyor
kanka asgari ücret zammı sonrası ben bu fiyatlara daha bulabileceğimizi sanmıyorum ama bunlar harici hep yüksek fiyatlı ürünler

ardatrnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arda Turan

onun ben de farkındayım şuan sistem arayışındayım zaten ama donanım arşivinin sistem çıkarmasını bekliyorum

Bernicia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Rıdvan Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
onun ben de farkındayım şuan sistem arayışındayım zaten ama donanım arşivinin sistem çıkarmasını bekliyorum
Herhangi bir info yok ben de iki hafta bekledim hatta süper kasım indirimlerinde bile almadım donanım arşiv yapar diye ama gelmedi artık sonlara geliyoruz o yüzden aldım. keşke yapılcak olsa bile bir zaman verilse çok arafta kalıyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,396
Üyeler
168,622
Son üye
coupe82
Top Bottom