arc a750 ne hocam intel ekran kartı hayatta kullanılmazal sana arc a750 şimdi driver bi tık daha iyi olduğu için önerdim daha da iyi olacaktır![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
hocam ben bu kartın ilerde çok iyi driverı olacağına inanıyorumarc a750 ne hocam intel ekran kartı hayatta kullanılmaz
bu da güzel![]()
IMOLA-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
IMOLA-4060 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır sistem Oyuncu Bilgisayarıdır. ASUS RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Alıntıyı görüntüle
arkadaşlar şuan bu sistemi almayı düşünüyorum içini değiştirdim sizce fiyat nasıl iyi mi alınır mı yoksa almayı önerdiğiniz başka sistem var mı
hocam bu sistemi alacaktım da kasa stokta yok fiyat çok artıyor ondan dolayı alamadım![]()
PCH-AIM / RYZEN 5 7500F / RX 6700 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
monitörle birlikte olabilir , o fiyata monitörsüz isterseniz tabi daha iyisi vardırhocam bu sistemi alacaktım da kasa stokta yok fiyat çok artıyor ondan dolayı alamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntülebuna ne dersiniz?
https://www.itopya.com/ataberkdogan...windforceoc8gb16gbddr4480gbnvmem2ssdge_h24891 hocam konu açılmış oradan gördüm bakmak istersenhocam bu sistemi alacaktım da kasa stokta yok fiyat çok artıyor ondan dolayı alamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntülebuna ne dersiniz?