Arama sonuçları: *

1. berkaysenocak

4080 super ekran kartına i9 12900kf işlemci 1080p çözünürlükte dar boğaz yapar mı?

Site hatalı doğru göstermiyor. Çoğu oyunda sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum. İşlemci ve ekran kartını aynanda yoran nadir oyunlarda belki dar boğaz yapabilir ama yinede oynarsın sıkıntısız. Ama yine de o sisteme en az 2K monitör yakışır.
  2. berkaysenocak

10. NESIL INTELDEN - 14. NESILE GEÇİŞ

İntelin elinde İntel in elinde şuan aslında 7nm işlemciler mevcut. Amaçları sadece para kazanmak olduğu için bize hala 10nm teknolojisine ait cayır cayır yanan işlemcileri satıyorlar. Gelecek nesillerde artık 7nm teknolojisine geçeceğini düşünüyorum. 7nm teknolojisi çok iyi performans...
  3. berkaysenocak

DDR5 sistemim için işlemci tavsiyesi 10k Bütçe

Sana kalmış bir şey o zaman RTX 4070 i 2K da ryzen 5 7600 çok güzel olur. Para harcayıp biraz daha FPS almak istersen üst seçenekler senin tercihin olacaktır.
  4. berkaysenocak

7600 kurtarır. Ancak DDR5 sisteme 4070ti ileride takarım diyorsun kesinlikle R7 7700 çok daha rahat çalışacaktır. Biraz sabredebilirsen indirim beklemeni öneririm 7800x3d için. Bugün mesela gaming gecesinde incehesapta DDR5 ram 3800TL ye satıldı ikili. İndirim kovalarsan 10 bine belki...
  5. berkaysenocak

1080P mi 2K mı monitörün ?
  6. berkaysenocak

3060ti ile kulanıcaksan bahsettiğin işlemciler yeterli olacaktır. https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-7000-sekiz-cekirdek-3-8-ghz-fiyati,247437843.html https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-7800x3d-sekiz-cekirdek-4-2-ghz-fiyati,334009206.html
  7. berkaysenocak

5600G'li APU Sistem Tavsiyeleriniz?

https://www.incehesap.com/nova-apu-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50965/
  8. berkaysenocak

Msi RTX 3060 Ventus 12gb nasıl ?

RTX 3060 Tier list
  9. berkaysenocak

20k aşağısı az yukarısı oyun pc önerisi

https://www.gamegaraj.com/urun/pulse-5a/ Bu sisteme anakart ve ramini bu şekilde değiştirirsen aynı fiyata çok güzel bir sistem olucaktır. Bütcen varsa ryzen 5 5600 a yükseltmeni öneririm tam 20 bin TL oluyor o zaman.
  10. berkaysenocak

Game garajdaki bu Sistem alınır mı??

Site saçma. Banada %40 verdi. daha işlemcim %60 ın üstüne çıkmadı. Onu geçtim şuan herkesin yaptığı kanalların paylaştığı peynir ekmek gibi satılan ryzen 5 5600- RTX 4060 kombosunda bile %20 dar boğaz diyor :D
  11. berkaysenocak

O konu biraz sıkıntı işte :(. Bronz sertifika almış ama markayı ilk defa duydum.
  12. berkaysenocak

hiç bir şey olmaz çok rahat kurtarır 1707840343 anakart ve ramini bu şekilde yaparsan çok daha iyi olur. Aynı fiyata 3-5 FPS daha fazla alırsın. Bilgisayarı aldıktan sonra Ramini 4000 mhz ye OC liyebilirsin ayrıca.
  13. berkaysenocak

Hiç bir şey olmaz 4070ti bile kurtarır işlemci. bütcen varsa 5600 a yükseltebilrsin
  14. berkaysenocak

amd radeon 6800 alacağım sistemime uygun mu acaba ?

PSU değiştirmen şart. Ayırca öneri bios üzerinden ramlerinide 3600 MHZ çekebilirsin.
  15. berkaysenocak

Bu kasa birbiriyle uyumlu mu 2k da kaç fps alır ?

4060ti 2K kurtarmaz oyun içi ayar düşmek zorunda kalırsın. en az 4070 ve üstüne bakmanı tavsiye ederim. DDR5 sistemlere 4000 serisinin başlangıç kartlarının yakıştırmıyorum. Ayrıca arkadaşların dediği gibi PSU daha düzgün bir şey alırsan çok daha iyi olur.
  16. berkaysenocak

Ofis İçin Masaüstü "Grafik Tasarımcı"

Hayır sorun olmaz öyle kullanıyorum bende bir sorun yok.
  17. berkaysenocak

Olur çok güzel olur. Ayrıca Z serisi anakart almışsın ancak işlemcin F serisi saçma olmuş. Ya işlemcini K serisine dönüştür ya da Z serisi anakarta F serisi işlemci için bu kadar para vermene gerek yok
  18. berkaysenocak

Orta seviye ve üst sistemde 27 inç 1080P önermem alabiliyorsan 27inç 2K veya 32 inç 2K almanı tavsiye ederim. Piksel yoğunluğu
  19. berkaysenocak

R5 5600 soğutucu önerisi

Soğutucu için Snowman markasına bir bak istersen. Termal macun, Thermal Grizzly Kryonaut fiyat çok gelirse. Arctic MX-4 yeterli olur.
Top Bottom