Neler Yeni

R5 5600 soğutucu önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emirhan
Arkadaşlar bir sistem aldım birkaç güne gelicek işlemcisi ryzen 5 5600 şuan çok param yok cepte 2000 tl var o yüzden eğer yaza kadar beni götürür diyorsanız almıcam yazın daha kalitelisini alırım hem cepte para da kalır. Ama eğer diyorsanız çok ısınır sıkıntı çıkarır şimdiden alıyım sistem gelene kadar

leica

80+
Arkadaşlar bir sistem aldım birkaç güne gelicek işlemcisi ryzen 5 5600 şuan çok param yok cepte 2000 TL var o yüzden eğer yaza kadar beni götürür diyorsanız almıcam yazın daha kalitelisini alırım hem cepte para da kalır. Ama eğer diyorsanız çok ısınır sıkıntı çıkarır şimdiden alıyım sistem gelene kadar
Oda koşullarına, kasanın hava akışına vs. bir çok şeye bağlı bu ısınma konusu. Büyük ihtimalle sıkıntı yaşamazsınız ama buna ayırdığınız bir bütçe var madem direkt bunu alın bir daha aklınıza takılmasın: https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?pid=15068

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Batuhan
arkadaşın attığını alabilirsin veya onun argb modeli de var

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,871
İsim
Hacı

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Batuhan
Tamam bide termal macun önerebilir misin kanka cok dandik bi termal macunum var da
fan ile birlikte geliyor olması lazım ama kalitesini bilmiyorum teknobiyotik'in sitesinden veya onun satıcı olduğu e ticaret sitelerinden mx-4 alabilirsin

Palo DAYI 👑

80+ Gold
bende sundan var arkadasların attıkalrı da ıs goruyor benım attıgım da secım senın 1 senedır kullanıyorum yazın max 70 derece yuk altında

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
Soğutucu için Snowman markasına bir bak istersen. Termal macun, Thermal Grizzly Kryonaut fiyat çok gelirse. Arctic MX-4 yeterli olur.

Top Bottom