Ne kadar bütçe var?Arkadaşlar Selam, Grafik Tasarımcı olarak ofis için masaüstü alınması lazım bana sundukları bileşenler bunlar, değiştirmem gereken parça varmı söylerseniz çok sevinirim. Yoksa kafi mi?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Katılıyorum. ram lerdeki rgb den kısıp monitöre ekleyebilirsinOrta seviye ve üst sistemde 27 inç 1080P önermem alabiliyorsan 27inç 2K veya 32 inç 2K almanı tavsiye ederim.
Piksel yoğunluğu Alıntıyı görüntüle
Çift ekran yapsam ana ekranım 2k olupta 2. akranımı 1080 sabit kalsa olur mu?Orta seviye ve üst sistemde 27 inç 1080P önermem alabiliyorsan 27inç 2K veya 32 inç 2K almanı tavsiye ederim.
Piksel yoğunluğu Alıntıyı görüntüle
Olur çok güzel olur. Ayrıca Z serisi anakart almışsın ancak işlemcin F serisi saçma olmuş. Ya işlemcini K serisine dönüştür ya da Z serisi anakarta F serisi işlemci için bu kadar para vermene gerek yokÇift ekran yapsam ana ekranım 2k olupta 2. akranımı 1080 sabit kalsa olur mu?
Para benden çıkmadığı için dert etmedim Tamam dediğin gibi i9 k serisi olarak değiştireceğim.Olur çok güzel olur. Ayrıca Z serisi anakart almışsın ancak işlemcin F serisi saçma olmuş. Ya işlemcini K serisine dönüştür ya da Z serisi anakarta F serisi işlemci için bu kadar para vermene gerek yok
Çift ekranda marka farklılığı olursa bir sorun çıkartır mı?Olur çok güzel olur. Ayrıca Z serisi anakart almışsın ancak işlemcin F serisi saçma olmuş. Ya işlemcini K serisine dönüştür ya da Z serisi anakarta F serisi işlemci için bu kadar para vermene gerek yok
Hayır sorun olmaz öyle kullanıyorum bende bir sorun yok.Para benden çıkmadığı için dert etmedim Tamam dediğin gibi i9 k serisi olarak değiştireceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çift ekranda marka farklılığı olursa bir sorun çıkartır mı?