Arama sonuçları: *

1. berkec34

İyilikten maraz doğar. Sizce ben mi hata ettim?

Ne güzel ders olmuş sana yediğin küfürlerde küpe olur. Milletin işine çok karışmamak lazım almış işte ne diye iadesiyle uğraşsın. İade etse para alamicak belki kaç ay uğraşıp duracak. Ülkeye ker*zde lazım.
  2. berkec34

Sattığım bu pc için koyduğum fiyat normal mi

Senin attığın sadece kasa, arkadaş full satıyor herhalde
  3. berkec34

BEN PC ALİCAMDA NOLUR YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ BEN HİÇ ANLAMIYORUM

Tamamda o hesaplarda da belli para olmalı, halka arzda ne yazarsan onu vermiyorki 10.000 lik alım yapma emri verirsin hesabından 10 çekilir sonra sana 1000 verir 9 geri yatar. Öyle olmuyor mu? Afaki salladım meblağları.
  4. berkec34

Çözüldü✓ 40K x2 KASA TOPLAMA YARDIM LÜTFEN

Ne için kullanılacak
  5. berkec34

Yeni fp sistemler hakkında

Gelebilir fiyatıda 22 civarında olabilir zaten, ama internet üzerinden alabileceğini sanmıyorum gelsede. Eğer istanbuldaysan direkt kartını veya paranı kapıp koşman lazım firmaya :D
  6. berkec34

Max 25.000 TL Bütçe Full Sistem Önerisi

Öğrenci ama lisede, üni olmadığı için getir götür olmaz
  7. berkec34

Daha üniye geçmediği için okul getir götür durumu olmaz evde kullanacağı sistem işini görür, yinede laptopta varsa bu daha iyi olur dediğiniz link atın isterseniz olmadı ona monitör bağlar
  8. berkec34

Biraz yukarısı olabilir, ama 25.000 geçmezse daha iyi olur. kasa, monitör, klavye, mouse, kulaklık Yani komple set ne alınabilir. Bizim yeğene pc alacağız hediye olarak. Hem yazılım öğrenmek istiyor hemde ara ara kafa dağıtması için oyun vs oynayabileceği bir sistem olursa sevinirim. 1693584471...
  9. berkec34

53 bin tl eder mi? degistirmemi onerdiginiz var mi

Zaten kesin fake hesapsın alacağındanda sormuyorsun
  10. berkec34

53 bin tl eder mi? degistirmemi onerdiginiz var mi

Komple değişmesi lazım
  11. berkec34

4070, 4070 Tİ, 4080 SERİSİ EKRAN KARTI VE 1000W PSU ELEKTRİK FATURASI

Kaçak kullanıyorsun demekki :D
  12. berkec34

4070 ekran kartlı 40.000TL bütçe ile sistem önerir misiniz?Pek anlamıyorum

https://pckolik.com/urun/alfaward-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4070-ti/?utm_source=pchocasitv&utm_medium=youtube&utm_campaign=sistem_toplama Site hakkında bilgim yok ama 1684490503 Ufak dokunuşlarla alınabilir
  13. berkec34

7000 TL Bütçe ile Bilgisayar Tavsiyesi

laptop vs de olur
  14. berkec34

7000 TL Bütçe ile Bilgisayar Tavsiyesi

Maks 7k olacak şekilde mümkünse monitörde dahil bir pc varmıdır? Sadece internette dolaşılcak ve çocuğunun gönlü olsun diye alınacak o yüzden bütçe bu şekilde
  15. berkec34

inventustan özelleştirilmiş sistem

Pahalı bence değmez.
  16. berkec34

Maks 32 k pc tavsiyesi

Aynen attığı da güzel. Ben sadece bunun fiyatta 33 küsürdü değer diye atim dedim fiyat yükseldi ilginç :D Bundan sonra cebinde para varsa direkt basıp almak lazım hergün ayrı ayrı zam geliyor
  17. berkec34

Maks 32 k pc tavsiyesi

girerken 33 fiyatı vardı atarken 38k oldu. Ya ben yanlış gördüm ya da fiyatı yükseldi zaten gönderide sonra yazdım.
  18. berkec34

Maks 32 k pc tavsiyesi

https://www.tebilon.com/intel-13600k-asus-tuf-rtx3070ti-o8g-v2-gaming-prime-z690-p-d4-kioxia-1tb-32gb-ram/ Bu sanki daha iyi ya 1673509725 Ürünü atarken fiyatı yükseldı :D
  19. berkec34

32 bin tl Monitör dahil RTX 3070'li Sistem Önerisi

Monitörün fiyatından bahsetmiyor görüntü kalitesinden bahsediyor. 2k monitör istiyorsun 1080 atıyorsun o sebepten dedim :)
  20. berkec34

Yeni̇ Bi̇lgi̇sayara Yapilacak Testler

ekran kartı için furmark işlemci için bence aida64 yeterli prime95 işlemciyi ağlatıyor gerekyok :D ram için memtest86 ssd için vs crystal disk mark alternatıf vardır benım aklıma gelenler bunlar
Top Bottom