Arama sonuçları: *

1. cobretti

GTX 1660Super Sistem ne kadar eder?

Yeni bir sistem almak için bilgisayarımı satmak istiyorum yaklaşık 2 yıl kullandım sadece oyun ve günlük kullanım için. Akakçe'den tek tek fiyatları toplayınca 13.000TL gibi bir rakam çıktı sizce ne kadara satmalıyım özellikler aşağıda. Ekran kartı: Gigabyte GTX 1660 Super OC. İşlemci: AMD Ryzen...
  2. cobretti

8k monitör dahil PC önerisi

8 bin TL'ye iyi bir şey bulacağını sanmıyorum en ucuz monitöt bile bütçenin dörtte bir fiyatı
  3. cobretti

Sistemim Kaç Para Eder?

PC hocası sistemiyle 1K olması biraz garip degilmi o sistem daha iyi bence daha az olabilir
  4. cobretti

Sistemim Kaç Para Eder?

Ekran Kartı: Gigabyte GTX 1660Super OC Anakart: Gigabyte B450M S2H Ram: Gskill Ripjaws 8GBx2 İşlemci: Ryzen 5 3600 PSU: Corsair CV550 80+ Bronze Kasa: Gamebooster GBL06B-Mesh 2.El olarak kaç TL'ye satabilirim?
  5. cobretti

Bu Sistem Kaça Gider

Ekran kartınız nedir
  6. cobretti

Bu Sistem ne kadar eder?

Tesekkurlet
  7. cobretti

Bu Sistem ne kadar eder?

Özellikler şu şekilde B450M S2H Ryzen 5 3600 Gigabyte Gtx 1660 Super OC Gskill Ripjaws 8x2 16GB ram Corsair cvv550 power supply Gamebooster Gb06Lb mesh kasas En fazla ne kadar edebilir şuana göre şimdidrn teşekkürler
  8. cobretti

Oyun Bilgisayarı mı 2.el Xbox One S mi ?

bilgisayar alırsan ileriye dönük sevdiğin olursa onlarıda oynarsın
  9. cobretti

2 aylık 5700xt 7.000TL teklif geldi!

sat kesinlikle
  10. cobretti

Ekipmanlarınızın ve sisteminizin fiyatı

1660S r5 3600 16GB g102 , kbr96, arctis 1
  11. cobretti

6000 TL R5 3600 sistem nasıl?

bu fiyata 1660s olur ve ssd yetmez
  12. cobretti

Bana günümüz oyunlarına rahat yetebilecek bir bilgisayar önerir misiniz?

Hz ve ms değerleri rekabetçi oyunlar oynayanlar için ve bence gözümüz pek farketmiyoe aradaki farkı ama rekabetçi oyuncular genelde 1ms veya yakınlarında alıyorlar hardcore rekabetçi oynamıyorsanız pek önemi yok bence 1611178506 eee? valoran diyen adama kavisli mönitör önermişsin madem...
  13. cobretti

Adamın oyun türünü bilmeden nasıl saçmalama diyebiliyorsun adam hikaye oyunu oynuyorsa 144HZ görse nolucak 240 gb yetmez "Günümüz" oyunlarında maksimum 2-3 oyun indirir
  14. cobretti

rekabetçi oyunlar için tazeleme hızı yani hz önemlidir ama eğlenmek için oynuyorsanız pek önemli değil ve kavisli mönitörleri genelde rekabetçi oyuncular kullanmaz
  15. cobretti

O ssd yetmez ve 75 Hz bir mönitör daha ideal olur
  16. cobretti

Arasında kaldım yardımcı olurmusunuz ?

site güvenilir ve amd testlerde genelde daha önde
  17. cobretti

Ryzen 5 3600 Sistem Güvenilir mi?

miningte kullanmısmı kartı
  18. cobretti

Tiktok PC toplama cahilleri.

dediğin kişiyi bende gördüm adatanın sorunlu ssdleri ile bir aşkı var sürekli onu koyuyor adıda melekucci miydi neydi
  19. cobretti

Turbox Bilgisayar alınır mı? ?

Alınmaz kötü ve eski parça satıyorlar psu ve kasa Allaha emanet zaten
Top Bottom