Neler Yeni

Bana günümüz oyunlarına rahat yetebilecek bir bilgisayar önerir misiniz?

bg1650

80+
O ssd yetmez ve 75 Hz bir mönitör daha ideal olur
1660 Super 10400F sisteme 75Hz mi? İleride SSD takviyesi yapılır, saçmalamışsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Attıklarımı al dostum isteklerini karşılar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Yunus Emre
İlgilendiği Kategoriler
sj
1660 Super 10400F sisteme 75Hz mi? İleride SSD takviyesi yapılır, saçmalamışsın.

Peki,bu monitör 4ms ya ,bu değer biraz yüksek değil mi,1ms daha iyi olmaz mı

bg1650

80+

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...

Adamın oyun türünü bilmeden nasıl saçmalama diyebiliyorsun adam hikaye oyunu oynuyorsa 144HZ görse nolucak 240 gb yetmez "Günümüz" oyunlarında maksimum 2-3 oyun indirir

bg1650

80+
Adamın oyun türünü bilmeden nasıl saçmalama diyebiliyorsun adam hikaye oyunu oynuyorsa 144HZ görse nolucak 240 gb yetmez "Günümüz" oyunlarında maksimum 2-3 oyun indirir
Valorant demiş!

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Yunus Emre
İlgilendiği Kategoriler
sj
rekabetçi oyunlar için tazeleme hızı yani hz önemlidir ama eğlenmek için oynuyorsanız pek önemli değil ve kavisli mönitörleri genelde rekabetçi oyuncular kullanmaz
Bir de şöyle bir şey var,oyundaki aldığın FPS, monitör ünün Hz değeri ile neredeyse birebir olmalı, öbür türlü ekranda yarım veya kata bağlı olarak çizik yani eksik veya fazla kare yazımı olur

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Peki,bu monitör 4ms ya ,bu değer biraz yüksek değil mi,1ms daha iyi olmaz mı
Hz ve ms değerleri rekabetçi oyunlar oynayanlar için ve bence gözümüz pek farketmiyoe aradaki farkı ama rekabetçi oyuncular genelde 1ms veya yakınlarında alıyorlar hardcore rekabetçi oynamıyorsanız pek önemi yok bence

Valorant demiş!
eee? valoran diyen adama kavisli mönitör önermişsin madem rekabetçi 4ms?

Bir de şöyle bir şey var,oyundaki aldığın FPS, monitör ünün Hz değeri ile neredeyse birebir olmalı, öbür türlü ekranda yarım veya kata bağlı olarak çizik yani eksik veya fazla kare yazımı olur
Hocam takmamak lazım bence valorant cs lol gibi competitive oyunlar dışında yeni story oyunlarında 144 üstü alamazsınız zaten ve o tür oyunlarda gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Yunus Emre
İlgilendiği Kategoriler
sj

bg1650

80+
Sorunlu derken? Sende bu PC mi var
Orada satılan SSD'lerin bazıları sorunlu, kalitesiz ve önerilmiyor. Bu sitede "Seçili Ürün Yok" seçeneğini seçip attığımı alırsan hem daha iyi bir SSD'ye sahip olmuş olursun hem de herhangi bir arıza durumunda başın şişmez.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Yunus Emre
İlgilendiği Kategoriler
sj
Git araştır sonra gel yaz
Amacın ne,ben daha önce PC almadım hiç. Dolayısıyla bilgim az var PC konusunda. Bg1650 adlı kişi , ssd sorunlu demiş. Benim de ona sorma sebebim ,belki bu konuda bir deneyimi vardır, veya bu siteden herhangi bir alışveriş yapmıştır diye. Araştırmaktan bahsetme. Burası forum. İlk önce forum kelimesinin anlamını öğren. Forum, aklımıza takılan soruları herkese açık olarak sormamızı sağlıyor. Ahkâm kesmeye gerek yok.

Orada satılan SSD'lerin bazıları sorunlu, kalitesiz ve önerilmiyor. Bu sitede "Seçili Ürün Yok" seçeneğini seçip attığımı alırsan hem daha iyi bir SSD'ye sahip olmuş olursun hem de herhangi bir arıza durumunda başın şişmez.
Eywallah teşekkürler. Peki ben bu ekipmanları kendim toplasam ,daha mı kârlı olur acaba?

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Impe
Top Bottom