Ryzen 5 3600 Sistem, Rx 570 8gb, b450m apro max, 240 ssd, 650 güç kaynağı, 8 gb 3200 mhz ram sahip bir sistem ile benim MSİ 1050 ti 16 gb i5 7300 hq laptobum ile takas yapmak istiyor. Bu isteme güvenelibilir miyim?
benim laptop bu https://www.itopya.com/msi-gp62m-7r...4-ram-gtx-1050ti4gb-gddr5-ekran-karti-128gb-/ artı 8 gb ram taktım, letgodan mesaj atı, sistem özelikleri bunlar çocuğun.Sistem linki olmadan nereden nasıl yorum yapmamızı bekliyorsun?
Onu anladım. Letgo da size teklif yapan adamın pc sini görmemiz lazımbenim laptop bu https://www.itopya.com/msi-gp62m-7r...4-ram-gtx-1050ti4gb-gddr5-ekran-karti-128gb-/ artı 8 gb ram taktım, letgodan mesaj atı, sistem özelikleri bunlar çocuğun.
Onu anladım. Letgo da size teklif yapan adamın PC sini görmemiz lazım
Onu anladım. Letgo da size teklif yapan adamın PC sini görmemiz lazım
miningte kullanmısmı kartıRyzen 5 3600 Sistem, Rx 570 8gb, b450m apro max, 240 ssd, 650 güç kaynağı, 8 gb 3200 mhz ram sahip bir sistem ile benim MSİ 1050 ti 16 gb i5 7300 hq laptobum ile takas yapmak istiyor. Bu isteme güvenelibilir miyim?
Hiçbir bilgi verilmemiş. GaripMesaj otomatik birleştirildi:
evet sadece mesajda yazdığım özelikleri yazmış.Hiçbir bilgi verilmemiş. Garip
Bu tarz 2. El sistemlerde test yaparak almak gerek. Furmark, Crystal Dismark ve oyun içinde Msi Afterburner ile sıcaklıkları ölçmesini isterseniz iyi olurevet sadece mesajda yazdığım özelikleri yazmış.
işlemci testlerde 70 diyor, overlock ayarlarını fullersen 55 derece sabit çalışıyor diyor. Pek inandırıcı gelmiyor. Sistem ile laptop denk gelir mi takasda. Bu laptopbu hangi sistem ile denk takas edebilirm. Masa üstüne geçmek istiyorum. Laptobdan memnunum, oyun odaklı aldım ama ekran ufak , büyük monitörlü bir sisteme geçmek istiyorum.Bu tarz 2. El sistemlerde test yaparak almak gerek. Furmark, Crystal Dismark ve oyun içinde Msi Afterburner ile sıcaklıkları ölçmesini isterseniz iyi olur
Bence 2. El sistem almak yerine tertemiz bir sistem dizmek daha iyi.işlemci testlerde 70 diyor, overlock ayarlarını fullersen 55 derece sabit çalışıyor diyor. Pek inandırıcı gelmiyor. Sistem ile laptop denk gelir mi takasda. Bu laptopbu hangi sistem ile denk takas edebilirm. Masa üstüne geçmek istiyorum. Laptobdan memnunum, oyun odaklı aldım ama ekran ufak , büyük monitörlü bir sisteme geçmek istiyorum.
Bana pek güvenli gelemediişlemci testlerde 70 diyor, overlock ayarlarını fullersen 55 derece sabit çalışıyor diyor. Pek inandırıcı gelmiyor. Sistem ile laptop denk gelir mi takasda. Bu laptopbu hangi sistem ile denk takas edebilirm. Masa üstüne geçmek istiyorum. Laptobdan memnunum, oyun odaklı aldım ama ekran ufak , büyük monitörlü bir sisteme geçmek istiyorum.
Buda ikinci el sonuçta sıfırdan sistem toplayıp ekstra para harcamak istemiyorum. Şu şekil Rdr2 yi oynayıp kayıt yapabiliyorum.Bence 2. El sistem almak yerine tertemiz bir sistem dizmek daha iyi.
@hocam o iş öyle değil 2. El piyasasından anlıyor. O laptop u kaça satabileceğinizi söyler herhalde.