Bana göre pc ile ps yi kıyaslamak mantıklı değil. Diğeri direk 20k verip oyun cihazı almak. Diğeriyle her türlü işinizi yaparsınız. Ben olsam ekstra param olmadığı sürece ps5 almam. Daha doğrusu pc mi satıp ps5 almam.
2. el de 13 max
1692113488
@Mr.HigiTana @Xeracula güldüğünüz için belirteyim dedim. Sıfır fiyatını baz aldım, ikinci el de max 13. Tek tek toplasanız 18 den az etmez sıfırda.
Piyasadaki 15 16k lık 3060 sistemlerin hepsi palit, ınno3d, gamebooster ve rampage gibi markalardan oluşuyor. Ben sıfır fiyatını söyledim bu arada 2.el olarak söylemedim.
6 ay oldu çok memnunum, hiçbir sorun çıkmadı. Hiçbir ayarıyla oynamıyorum yalnızca driver gelirse kuruyorum. Yok performans düştü tekrar eski driverı kurayım yok şunu silip şunu kurayım derseniz yüksek ihtimalle patlarsınız.
Sadece monitör google de 22k görünüyor fakat doğru mu bilmiyorum. Sistem donanımsal olarak çok güçlü değil ama parça kalitesi yüksek. Ekipmanlar ve monitör hariç 18 eder.
Ne sorunlar yaratır ohoo. Ben buradan sana al alma diyemem alırsın saçma sapan hatalar çıkar ben suçlu olurum. Benim sana tek söyleyebileceğim parça kalitesi ve güç olarak iyi bir sistem olduğu.