Neler Yeni

Bu ikinci el sistem alınır mı??

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
tn panel kötü diyorlar ama bişey olmaz bence ya kutu faturasıda varmış
Ağır fps oyuncusuysan tn panel iyi ama hikaye temalı oyunlar ve grafik, photoshop falan için kullanacaksan kötü.

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yiğit

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yiğit
Ağır fps oyuncusuysan tn panel iyi ama hikaye temalı oyunlar ve grafik, photoshop falan için kullanacaksan kötü.
bir arkadaş şöyle bir şey yazdı
1691709940796.png

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yiğit
Doğru söylüyor. Çok iyi araştırman lazım ikinci elde babana bile güvenme.
beyler sizce bu sistemi alayımmı başka güzel sistem bulamadım hem konumuda aynı ilçede benle o ekran kartının açılması ne sorun yaratabilirki?

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
beyler sizce bu sistemi alayımmı başka güzel sistem bulamadım hem konumuda aynı ilçede benle o ekran kartının açılması ne sorun yaratabilirki?
Ne sorunlar yaratır ohoo. Ben buradan sana al alma diyemem alırsın saçma sapan hatalar çıkar ben suçlu olurum. Benim sana tek söyleyebileceğim parça kalitesi ve güç olarak iyi bir sistem olduğu.

Tworst

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Samet Kırıcı
Alacağınız kişiye kartın neden açıldığını sorar mısınız? mantıklı bir açıklaması var mı acaba.

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yiğit
Alacağınız kişiye kartın neden açıldığını sorar mısınız? mantıklı bir açıklaması var mı acaba.
sordum macun değişmesi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne sorunlar yaratır ohoo. Ben buradan sana al alma diyemem alırsın saçma sapan hatalar çıkar ben suçlu olurum. Benim sana tek söyleyebileceğim parça kalitesi ve güç olarak iyi bir sistem olduğu.
evet hocam işte benide o cezbetti birde 12400f olsaydı tadından yenmezdi ama güzel parçalar kullanılmış ve ekran kartı hariç herşeyin garantisi faturası kutusu var ekran kartının tek kutusu var

Tworst

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Samet Kırıcı
sordum macun değişmesi

evet hocam işte benide o cezbetti birde 12400f olsaydı tadından yenmezdi ama güzel parçalar kullanılmış ve ekran kartı hariç herşeyin garantisi faturası kutusu var ekran kartının tek kutusu var
Ekran kartı kaç yıldır kullanılmış ki? macun değiştirmiş.

Scuz

80+
sordum macun değişmesi

Yeni kartın macununu niye değiştirmesi gerekmiş ki?

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yiğit
Ekran kartı kaç yıldır kullanılmış ki? macun değiştirmiş.
hocam o 6 aydır kullanıyo aldığında garantisi bitmiş şekilde arkadaşından almış ve 6 ayda 2 kere macun değişmiş içi rahat etmediği için öyle bişeyler dedi

Yeni kartın macununu niye değiştirmesi gerekmiş ki?
kart yeni değil hocam adam ilk başta hazır sistem olarak almış 6700xt varmış onu satıp arkadaşından 3080 almış o adlığında garantisi yokmuş oda 6 ay kullanmış bi aldığı zaman bide geçen hafta macun değişmiş

hocam ve ilanlara baktığımda bu özelliklere sahip sistem bulmak zor sıvı soğutması ve 1tb a yakın ssd var

Son düzenleme:

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,171
İsim
Ömer
Top Bottom